Friday, April 30, 2010

Santai Petang | Pelik Tapi Lagi Pelik Kalau

Benda ni pelik tapi lagi pelik kalau ,


1 . Pelik kalau tengok motor kena pasang lampu waktu siang , tapi lagi pelik kalau moto kena saman sebab tak pasang lampu waktu siang . 


2 . Pelik kalau tengok pak cik tua menggatal dengan gadis muda , tapi lagi pelik kalau tengok gadis muda tersebut ikut layab kepala si tua sekali .



3 . Pelik kalau tengok banyak mat rempit kat shah alam , tapi lagi pelik kalau tengok banyak kereta peronda polis lepak kat shah alam . 


4 . Pelik kalau tengok budak - budak sanggup habis top - up sehari 10 ringgit telefon pakwe dengan makwe , tapi lagi pelik kalau tengok nak telefon mak bapak sehari seringgit pun susah .


5 . Pelik kalau tengok budak - budak sekarang suka main tembak je jawapan dalam exam , tapi lagi pelik kalau tengok orang tua sekarang pun suka - suka main tembak . 



Hahahaahak , sekian . Update pantas santai petang . Ada lagi benda yang korang pelik ??


Sekian .

34 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

harap2 aku org first! xD

maisyara Pot! Pot! said...

yes babe! HOHOHOHO! ^^

Frodo Baggins said...

game tembak2 wajib diharamkan.
wooohaaaa!


harap2 aku ke-5!!!

Pipi Muncet said...

org tua2 main tembak?
kau...
Gurau kasar nampak. haha
p mintak maaf balek.


doso ngutok oghe tuo blake-blake. :p

maisyara Pot! Pot! said...

aku pelik bila 30rggt kredit fon aku tak pernah habis biar pun dah 2bulan aku tak topap.. ko percaya tak? =P

Izzat said...

haha

Jard The Great said...

erkk.. mmg berlaku ke aus?

Wahida Jumaat said...

xpelik.tapi abg aus dh tukar laa..bukan aus roamtik..aku anak malaya..baguih2

Wahida Jumaat said...

eh cilap ...romantik...

BeaN MorENo said...

ko tgh tertekan eyh

Ery Farieha said...

weh
no 1 tu kan, bukan ke moto mmg kene pasang lampu x kira siang ke malam?
aku rse tu dlm undang2 la.
ahaha kuat gk memory aku
=P

Sendra said...

ini entry tangkap muat je ni aus..aku tahu kau tgh malas ke apa ntah sekarang.

psychopath said...

aku pelik asal aku tak mandi lagi dari pagi. haih.

hafizazmi17 said...

pelik-pelik belaka, >.<

FaTiN said...

aku pelik kenapa aku komen entry ni
hahahaa

hakimfaridzul said...

lagi pelik kalau saya nye blog lagi famous dari anda, tapi lagi pelik kalau blog anda lagi famous dari Redmummy!
wakakakaka
nice entri for santai petang!
ngeeee

Aus MeLankoLik said...

@Sendra

hahahak , kejam nye sendra , hahahak

Aus MeLankoLik said...

@hakimfaridzul

hahaak , lagi pelik tgk statement kau , hahahak

syahira ariff said...

pelik kalau buffered nuffnang ta naik2,tapi update blog tiap2 hari
T_________________T
aku laa tue.

Q said...

memang pelik. susah betul aku nak tahu update dari kau. kat link tak kuar. dashboard pon tak keluar.

soffya cik bulan said...

hehh, pelik sungguh...(tp kdg2 rs mcm tk bpe nk pelik je..he)

fatynlicious said...

haha pelik tapi benar :D

|arieza| said...

pelik sbb aus senaraikan benda pelik, lagi pelik sbb aus suka je yang pelik2 hoh

helena's said...

pelik tengok atuk men tembak pastu lagi pelik tengok ko pelik.ha ha ha

encik tikus said...

aku xpaham no.5 tuh?

btw,sudi lah singgah ke blog sayee


http://muhdfarith.blogspot.com :D

::cdot the dot:: said...

lantak ko la nak update apa pun , jnji aku dpt tgk ko tiap2 ari...

cik bunbun said...

tak pelikla polis lepak kat shah alam. haha:D

dulu sekolahku tu belakang ade rumah polis. setiap hari jumpe berduyun polis. hahahakkk.


ohh aku belerT__T

deqyalalink said...

lagi pelik aku bace entry kau ni..aahahahaua

Yatre Hayati said...

pelik bila orang cakap aku tak cute tapi lagi pelik ramai lak yang ngurat..hahha..apa kes!

Aus MeLankoLik said...

::cdot the dot::

aku taw kau rindu aku , hahaahk

zac zirwan said...

pelik jugak entry ni..hehe

Cik Num-Que said...

hmm..
x pelik pun...
hahaha
pelik sungguh Cik Num nak cakap..

fitrihadi.com said...

yang num 4 tu memang betul2 pelik.. haha mesti ramai yg terasa :p


(Video) Wah Mengancam Siot Rozita Che Wan Tayang…

Nurul Harun said...

tiada yang pelik melainkan yang pelik2 belaka! hahaha. ;p

Anda Mungkin Meminati Juga