Thursday, April 15, 2010

Ya Nuffnang | I'm Ready For Gatsby Deodorant Street Fair





Selamat datang . Baru dapat beberapa pesanan dari nuffnang tentang Gatsby Deodorant Stree Fair pada


Tarikh : 17 April 2010

Tempat : Front Foyer , Ground Floor , Berjaya Times Square 


Antara pesanan yang di tekankan adalah seperti berikut , 


1 . Anda wajib memakai stokin dan kasut pada hari tersebut . Sekiranya gagal berbuat demikian anda tidak dibenarkan menyertai beberapa acara yang diadakan .


2 . Bagi yang membawa anak kecil diminta menjaga mereka sebaik mungkin . ( Tiada nurseri disediakan ) .


3 . Terdapat 10 kaunter pendaftaran dibuka dan kaunter - kaunter dibuka mengikut URL blog anda . Contoh m kaunter pertama adalah untuk URL blog bermula dari A - C . 


4 . Nuffnang juga mensasarkan untuk mencipta rekod di dalam Malaysia Book of Records sebagai " Largest Gathering of Bloggers " semasa Street Fair . 


5 . Sila hadir tepat pada masa nya pada hari tersebut .



Sekian .


Cheers , Aus Melankolik 

Co CEO nuffnang secara tidak rasmi . Hahahak . 




P/s : check email korang . Aku dah ready ? korang ? hahahak .



23 comments:

|| nemo mimosh || said...

orang tertentu je ke dapat?

::Nur Fazlyna Marlyssa:: said...

thanks 4 the info..dr semalm dok pk, kena pakai kasut ke x..apesal i xdpt email yg pesann nie erk???

::Nur Fazlyna Marlyssa:: said...

dah dpt..i yg baru jek bace

Cik Norfa said...

Sia bawa sekali kamera canggih ko itu. kemudian aku nak kau snap gambar aku! hahaha...

jumpa di sana!

Jard The Great said...

see ya there wahai adik AUsss

cik eykameow :) said...

aus, kan nuffnang invite 1 teman utk sorang blogger. yg teman dye ni ada blog jugak. so, teman si blogger yg dpt invitation tu..nk kne follow rules tu ke eyy?

*confused

Qiha Aziz said...

dah baca dah. rajin betul ko post kat sini gak. haha.

Aus MeLankoLik said...

@ EYKA

die kate semua yg datang . mknenye sape nk dtg pakai kasut , hahahak

Sendra said...

syit...abis anak aku nak kena tinggalkan kat nursery lah ni??aduh..aku datang pakai selipar je lah pulak..

aku nak plagiat entry kau sikit boleh?

Anne Boleyn said...

laaaaaaaa.stokin ngan kasut??malasnye aku...hoho ko dtg ke? tak yah arh! nyebuk je! haha :p

BeaN MorENo said...

hahaha

hazman aka species1980 said...

untung la bro dapat join event gempak tue...

kisahremaja said...

Tak dapat join la time tue... sebab nak hal laa.... aduyai....

kisahremaja said...

kalau tak silap ... event nie boleh bawak sorang member kan....

DaHLia said...

cehhh poyo jer Aus :P :P
best laa kowang ekk..
dpt bayangkan semua citer pasal street fair lusa :) kalau betul masuk book of records, best gilak laa :)

bellar0ssa said...

aus jaga anak kau elok2 ok..

pesanan dari aku.haha.

F U N F A B U L O S I T Y said...

yup.im ready too!
jumpa di sanaaaaaa aus.. ;D

Hasrol Nizam said...

i'm not ready and not going!
haha..baru jek nak abis exam..mmg tak dapat pergi lor..
rugi2..hehe..

dapat hadiah paper kat sana pass2 la kat aku sikit..

Matjoe said...

c u there. investor blogger is coming!!!!

hmm dpt deodorant lagi....

Nurul Harun said...

nak pergi ke tak....

Mummy Jelly said...

Aus..mummy bawa adik..nanti tolong jagakan adik2 sementara mummy berjoli bersama rakan2 yek! hakhakhak....

Sumijelly.com

maisyara Pot! Pot! said...

kalau dpt pergi la kn, aku pkai tropah. xD

Aidi-Safuan said...

banyak borong hadiah ke tadi? :p

Anda Mungkin Meminati Juga