Saturday, April 3, 2010

My Look | Search Engine Berbayar





Selamat datang sayang dan selamat hari sabtu . Ok , hari ini kita akan berkenalan lagi dengan satu ' search engine ' yang baru iaitu , My Look . Tapi apa yang menarik dengan My Look ni ? . Ok , mari kita selak segala kain yang dipakai My Look untuk mengetahui apa ada di dalam nya . Hahahahak .




Penggunaanya sama sahaja seperti yahoo dan google . Tetapi apabila menggunakan My Look , setiap search anda akan dibayar . Hahahahak , tak pasal - pasal dapat duit free . Cait , goyang kaki je . Modal pun tak payah . Tak macam Log In Facebook dapat rm 100 , boleh bla la . Hahahak 


Ok , ini ada sedikit info macam mana My Look ini berfungsi .




Lebih kurang macam ni la keadannya . Hahahak .






Penerangan . 


1 . Total Shares bermakna total pencarian anda menggunakan My Look tak kisah la anda mencari apa - apa pun hatta porn 3gp dan ianya tetap dibayar . Hahahak .


2 . Estimate Value Each , bermakna nilai setiap satu pencarian anda , iaitu 22 sen . Hahahak , nampak macam sikit , tapi aku rasa sudah cukup berbaloi . Ibarat mak aku suruh kuatkan volume tv masa cerita Akademi Fantasia aku dah dapat 20 sen . Kan best . Hahahak 


Apabila telah cukup sahaja pendapatan anda , pihak my look akan menghantar email bertanya tentang cara pembayaran . Hahahak . 



Tapi , biasa benda baru . mestila terdapat sedikit kekurangan iaitu pencarianya masih belum cukup meluas lagi  seperti google . Ok . bagi aku tak salah mencuba sebab hanya bermodal kan jari - jemari halus sahaja . Hahahak .


Apa lagi , korang kalau nak try My Look  silakan . 




sekian .



26 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

1st! muahahaha xD

maisyara Pot! Pot! said...

aq dh paham. cume, aq tk phm mcm mne nk cucuk duit tu kasi keluar? T__T

luvly mya said...

owh..baru faham camne nak dapat duit tu..nanti die tanya eh..muahaha

Epul Azimi said...

lepas ni pakcik mesti kayo...:)
(aduh)

FaTiN said...

isk. aku masih ragu2 la. kalau nuffnang 50 baru boleh cash out, kalau my look berapa?

pawaka19 said...

benda ni jenis paypal kan? paiseh..aku xde akaun paypal la..

BeaN MorENo said...

dah byk income ko eyh...

Azuan said...

aku dah buat...tapi jarang guna huhuu

|| nemo mimosh || said...

aku pon dah gune tapi masih ragu2 lagi..:)

enyheartsdiamond said...

da femes da menda ni..

Sendra said...

dia macamna cerita nak cash out nya tu aus??entah2 dia just cakap je duit kau dah tambah,lepas tu takde sebarang pun cara nak cash out..hahah..perajudisnya aku..

Aus MeLankoLik said...

@ sendra

ada . kat FAQ .

~ ReD ~ said...

dah ramai jugak aku tengok blogger layan mende alah ni :D

nak try gaks lah.lalala~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.mcm3 bnde skng neh ekk

miss lolly a.k.a luvfareda said...

diragui oleh JAKIM :p

laila said...

aku join gak
tp cam konfius lg
sbb xde tmpt nk redeem cam nuff kan
so aku anggap dia tipu je
kiranya nnt dia emel la ek?
tp tula xbyk sgt koleksi yg dia ada
aku search mcm xmemuaskan

Nur -al- Ain said...

jom kayo samo samo.
geeeeee ;)

Nur -al- Ain said...

jap jap,
mane tau nnt dier email tnye nak cash out ke tidak?

Aus MeLankoLik said...

FAQ lol ! hahaha

azie said...

xpaham la pasal my look nh. smlm ade kwn suoh register then die ckp dpt duit. tuh je. tp sbnr nye, mcm mne bley dpt duit tuh, sume2 la.

Aus MeLankoLik said...

@FaTiN

aku pun x sure la fatin . hahahak

Aus MeLankoLik said...

@pawaka19

ala , buat jela . free .

Aus MeLankoLik said...

@azie

kau tgk kat FAQ , then kala ade tak paham leh tanye lagi kat dia . hahaha

mizzura said...

banyak kekaburan. dia macam tak telus je.at least nuffnang dia jelas dan terang tentang komisen, bayaran & etc.

Arthur Pang said...

Aku rasa ni lagi boleh bla...

Aus MeLankoLik said...

@Arthur Pang

tak suke sudah .

Anda Mungkin Meminati Juga