Sunday, April 25, 2010

Sesi Skodeng | Mak Minta Undi Calon Menantu | Debaran Menanti


Selamat datang gadis comel , abang manis dan selamat malam . 


Macam biasa , hari ni hari ahad dan sudah hampir ke penutup nya dan seperti biasa hari ahad akan ada Sesi Skodeng di blog ini . Hahahahak . Sebelum tu , aku pernah bagitahu kan yang mak aku menyambut ulangtahun kelahirannya pada jumaat lepas dekat entri Harini Hari Lahir Mak | Sesi Pemilihan Menantu Diadakan

Ramai yang bagi respon dan siap prektis lagi , hahahak . Nak Lagi best kau orang pergi baca komen - komen yang ada dulu . Hahahak .




JURI CARI MENANTU UNTUK SESI SKODENG




Ok , jadi hari ini calon  - calon menantu telah diketahui . Apa yang kau orang kena buat . Jadi hari ini kita akan melakukan sedikit undian . Hahahak .


SYARAT - SYARATNYA : 


1 . Pastikan anda tidak buta warna . 

2 . Boleh menaip dengan bagus . 



TAIP MELUNDI < jarak > NAMA CALON . ( UNTUK CALON LELAKI )


TAIP MEPUNDI < jarak > NAMA CALON ( UNTUK CALON PEREMPUAN )



MELUNDI = Menantu Laki Undi . 

MEPUNDI = Menantu Perempuan Undi .



Baiklah , sekarang kita tinjau calon - calon yang bertuah . 




CALON LELAKI 













CALON WANITA









































Apa macam , sudah pilih calon anda ? Hahahak . Hantarkan sekarang . Untuk undi PUKAL


MELUNDI < jarak > NAMA CALON < jarak > 3/5/10 


MEPUNDI < jarak > NAMA CALON < jarak > 3/5/10 



Hahahahk , jangan marah . Sekadar entri skodeng suka hati ,  Hahahak .






45 comments:

Jard The Great said...

calon lelaki.. EPUL

calon perempuan..BILET

sekian.. =p

|| nemo mimosh || said...

tak buley blah MEPUNDI ERRA ko bagi??

hahaha~


psssttt, undi dapat adiah ke?

Epul Azimi said...

aku masih muda untuk berkahwin,sunat pon blom lagi ni...hak3

Ery Farieha said...

ciss
x sangke aku ade
aku xnak laa
aku nak "ehem2" wehhh
wakakakaka

F U N F A B U L O S I T Y said...

hoooo..apekah ini semua?
speechless jap.haha ;D

Anak Perak said...

kenapa x seimbang ni.lelaki dah pupus ker.hehe..

nawal said...

hahah! aku pon ade?? adoi.. kne mintak cerai ngan suami lame ah ni?

Azrul Hisham said...

ni kalau undi dapat apa ni? :)

iekaaziz said...

nak undi, tapi dpt ape??
hahaha

s h a f i q h a s h i m _____ said...

MEPUNDI ERY :) x100

huhu :)

undi lebih satu leh tak??
banyak nak undi ni

aien comel said...

jgn undi kita utk calon menantu, nanti masuk paper suami bermadu. Hahahaha...

JAI said...

Aku ingat suruh nuffnang publishkan iklan ni baru best..ahaks

cik EPAL said...

aku nak undi diri sendiri. mepundi epal secara pukal. muahahaha :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

MELUNDI DEUS SEBAB DIA GAY


MELUNDI CDOT SEBAB DIE LESBO




HIDUP GAGASAN GAY LESBO MALAYSIA !

fatynlicious said...

amboi aus..
calon menantu perempuan banyak noo

psychopath said...

pesal aku tak tercalon wey ?? letak aku skrg !

Frodo Baggins said...

aku undi deus.

colan laki ~ deus
colan pompuan ~ deus!!


muktamad!

::cdot the dot:: said...

cilanat!!!!!! apsal muka aku ada??? sengal tol.....yg si lolly tuh plak undi aku pesal, aku comolot dia kang, koma 8 ari..

isyyy...xmo..xmoo..cdot...cdot..

aus syg, kenapa syg buat camni...xpyh la undi..undi...sure i tak terpilih...u kem salam kat mak ye, syg...mak ttp manis di hati i...
assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh, syg...peluk cium dr i..

DaHLia said...

alahai..dah anta undi tapi dia reject aaa..apsal aaa :P

Kapten said...

aku nak DEUS

QIHA / ERY FARIEHA

Anne Boleyn said...

Entry ni paling sengal!!! dol

Ehehmm ehemm..nak promote sikit. jangan lupa undi saya yrr.. MEPUNDI Hana 10 hantar ke.........??? haha :p

Ery Farieha said...

deng.
byk jgk undi utk aku.
*ceh perasan, 2 je pun. hahahaha

cik eykameow :) said...

MELUNDI : epul!
MEFUNDI : hana!

secara pukal nihh

deus X machina said...

aku selaku calon nak wat undi rosak leh tak

|arieza| said...

hahah mereng la ko ni! hahaha AKU MEPUNDI KELUAR ARIEZA hahahahahhaha

Mummy Jelly said...

ceh..pepagi ahad wat sesi sekodeng yek..
BIJAK aungguh memeancing trafik..hehehe

Sumijelly.com

FaTiN said...

alamak, kredit kering. aus tolong topup!!

FaTiN said...
This comment has been removed by the author.
deqyalalink said...

xyah lah undi aku. aku memang dah top 3 kott!!

Matjoe said...

dah undi pukal semua mepundi

~ ReD ~ said...

hehh..lawak r.. seb bek aku x masuk list. ;p

mohdhairihassan said...

aku x diundi pun.. T____T
xpela,aku cube lagi tahun depan.
hahahahaha!

p/s:tetibe aku lupe lak.calon lelaki nih untuk kawen ngan sape eh?haha!

.::WaNiE::. said...

kekekeekekke ok sangat comel entry ini hahahha

saya nak undi ciklolly ahahah

helena's said...

rugi aku tak termasuk lah aus..hahaha sebab aku single so peluang nak menang mungkin kelihatan cerah!hahaha

syahira ariff said...

melundi hairi

mepundi lolly

hark3
calon hantu ta leh join ker?
ekekekekkekekekeke

soffya cik bulan said...

aku tknak undi sebab aku tkde.,,.,hoho.

mcm cikhel juga, kalau aku msk gerenti aku mng sbb aku still single..hohohho

calon bersaing:aku dn cikhel.haha

cik bunbun said...

hahahaha!
tak buleh undi la aus
bunbun bute warna
tgok jela gamba tu itam putih je
kekekekekekeke :P

cik bunbun said...

eh kejap. tetibe tak bute warne
MELUNDI EPUL
hahahahakkkk!


comel nokk epul
alemak. meluahkan kata cinta disini
kakakakakahh :DD

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.cnfirm kalah
.x de sape undi i
.undi diri sendiri bole x?
.hakhak

MEPUNDI intan 100000000

.confirm menang!
.hahahaha~

Epul Azimi said...

setelah memikirkan secare masak2 dan kukus2 sy rase sy nk undurkan diri sbb kemungkinan sy akan menang dan membuatkan calon gay2 lain akan kecewa dan bunuh diri....hakhakhak

Epul Azimi said...

setelah memikirkan secare masak2 dan kukus2 sy rase sy nk undurkan diri sbb kemungkinan sy akan menang dan membuatkan calon gay2 lain akan kecewa dan bunuh diri....hakhakhak

mohdhairihassan said...

eh epul..janganlah undur diri..
aku tengok kau n aus comel je same-same.
bagai pinang dibelah-belah..
kan aus kan..

p/s: calon lelaki akan jadi suami kpd ko kan aus?aku pasti epul akan jage ko dengan penuh kasih sayang.
hahahahehehehihihihohohohuhuhuhu!!

Mr.Z said...

nasib baik gambar aku takda..hahaha

Qiha Aziz said...

apasal pompuan lagi byk dari lelaki?

Nurul Harun said...

nurul nak undi lolly dgn..eh, gay ke apa?

Anda Mungkin Meminati Juga