Friday, April 9, 2010

Say Yes to Nuffnang Cheque

Selamat datang . Semasa entri ini ditaip aku sedang dilema sama ada ingin memakan kueh teaw atau mee goreng mamak . Aku sangsi .


Kau orang ada HP , taip ON < jarak > NUFFNANG hantar kepada HP sendiri . Hahahak . Dah la , cukup - cukup ucapan aluan yang sengal ini . 


Cheque Nuffnang sudah pun sampai . Aku bahagia .





Nilai tak perlu lah aku sebut . Tapi tidak lah mencecah sehingga 4 hatta lapan belas angka untuk buat hantaran kahwin . Sebagai bukti aku berblogging dengan nuffnang mendatangkan hasil kepada mereka yang mentertawakan aku dahulu . Ok , fine . Sekarang kau tengok mahu gelak lagi ? hahahahak . Gelak lah , bagus untuk kesihatan . Hahahak .






Pada hari yang sama juga dapat hadiah dari chique , hahahak . Rasa macam terharu pun ada . Hahahak .












Antara cenderahati yang dia bagi pada aku . Aku tidak kisah , cukuplah sekadar merapatkan ikatan antara blogger - blogger . Kerana kami tidak memerlukan blogger yang sombong seperti wak kertu . Hahahahak .




Ok la , malam ini ada sedikit hal yang kena setelkan , malam ni bahasa yang aku guna agak - agak macam menjawab penulisan subjek bahasa malaysia . Aku pun tak tahu apa pasal . Yang penting aku tahu aku masih lagi waras seperti biasa . Hahahak .




Sekian . 



37 comments:

Eyriqazz said...

congratz aus..blela blanja aku nasi dagang ulik mayang camni...hik3...

P/s :entry aus agak unik sejak kebelakangan ni...

ariff said...

congratz!

Jard The Great said...

selamat menunaikan hajat mlm neh.. ehehe

Aus MeLankoLik said...

hajat ???

MyaFiza said...

wahh..tahniah dah dapat cek...
bolehlah belanja.. hehe =P

mIsH IeRA cIK irAh said...

Y_T nuffnang x cecah lebeh 0.00 sen pon.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.fuyooooooo
.*terpegun*

|| nemo mimosh || said...

dah dapat check tu, mulelah pandang aku sebelah mate..ape lagi blanje! haha~

miss norafizan said...

wah! hebat!! :) belanja la.. ;) wink2

From The News said...

hohhh bestnyee!!

aurikelsan said...

syok..berbaloi2..

nawal said...

bestnye dpt duet!! 3 angke ade??

blanje2!

kak ina kl said...

wauuuu ausss bila nak belanja mak ni (tiba-tiba jadi mak kamulah pulak)

::cdot the dot:: said...

best la ko...rezeki..rezeki...

Eqah Zaque Billetdoux said...

yes!
leh belanja pas ne.





~okey d mana nak jumpa? nak aus blanja makan kan janji ari tu? hihi

Kancilbiru said...

boleh la set date ko nak open table ni...hahahaha

mohdhairihassan said...

wahhh....
syiok!!
nanti blanje aku dunhill sekotak!
haha

p/s: bile lah aku nk dpt nuff.. T_T

ElyaElmo said...

bilee laa aku nk dpt hartaaa mcm ni yeh..hu3

BeaN MorENo said...

aus ko dah janjikan bila dapat check nak belanja aku...hak3...kau lah blogger pujaan aku dunia akhirat..

cik eykameow :) said...

wahhh! leh beli hadiah utk aku kawin ty!

pawaka19 said...

cpat gak ko dpt ek aus

ween said...

congrats Aus :) hep nape gi kabur2 amount tu? HAHA. belanja!

zella y said...

congrats aus!!

jom gi shopping...
zella tunggu kat bb hrni hahahhaha

deqyalalink said...

aku nak ceq gak wehh..bagi separuh

Cik Norfa said...

aus..seperti hari-hari sebelumnya...ko kelihatan hebat + poyo!! keep it up!!

kata-kata terkahir komen ini ialah

tahniah!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

tama0 csh0ut lagi :P

JAI said...

aku pun nak join sama tumpang gumbira..jom pekena nasik dagang..alah..aku setakat 3 pinggan jadilah ..si eyriqazz badan tak besau macam aku..dia 5 pinggan cukuplah..ahaks..ahaks..tahniah bro...

redfingger said...

kalau jai nak 3 pinggan, aku 6 pinggan sudah la..aku x tamak wei..:-)

FaTiN said...

aus ko sengaja ek blurkan amount ko sbb xnak belanja aku?

muahaha

Mr.Z said...

kaya la lps ni aus, jgn lupa member2 blogger lain.. :)

Matjoe said...

aus - duit tu semua kasik masuk asb!!! kau beli rokok mahal aku rembat cik timah ngko!!!!!!!!!

aus dh ber.dot.com mmg SOE tinggi siut, traffic masyuk, tu yg leh cash out nuffnang dgn cepat

~ ReD ~ said...

kau pernah janji ngan aku nak blanja aku kan??? *tiba2*hahaha ;p

ParkAir said...

wahh masyukkk tu, x sia2 berbelog..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

warhhh masyuk....happy blogging.. k!

cik bunbun said...

woahhhhh.

ni yg nak gatal2 ngan aus ni. kahkahkahhXD

cik EPAL said...

belanja laaaaaaaaaaaaaaaaa

cHiQuE CoMeL said...

nak dibelanja dgn duit hasil dr cheque nuffnang jugak... jommm pegi otak² place :D

Anda Mungkin Meminati Juga