Thursday, April 29, 2010

Entri Untuk Aus


Masak la kau !

Itu je aku mampu cakap . 


Tadi elok - elok karang satu post , baik punya karang siap letak lagu . 

Kejap lagi , Mozilla pulak asyik lekat - lekat macam stuck . 

Pakai Google Chrome asyik nak crash .

Pakai opera macam berat gila .

Pakai Avant browser banyak pulak ragam dia , asyik keluar security warning . 

Habis tu nak aku pakai apa lagi , pakai mesin basuh untuk surfing ?? 

Nak kata laptop aku zaman jepun , tak pulak rasanya . Mungkin Zaman Kesultanan Melayu Melaka kot sebab pakai HD 3200 Graphics .

Dari elok - elok niat nak post bagi senang hati , nah sekarang jadi sakit hati . 


Ambik kau aus . 


Sekian .

15 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.haish
.makin bekedut dahi kau ;p

Ery Farieha said...

kasik laptop kau rehat dlu
hehehe

deqyalalink said...

betoi ah..mozilla memang cekadakk..asyik not responding je

Eqah Zaque Billetdoux said...

2 kemungkinan

~ broadband masalah
~ dah delete cookies ngan history browsing?

nawal said...

kalu ak suke gugel krom sbb kami sehati sejiwa ;)

pape pon, IE is the best!

Eyriqazz said...

suruh beli laptop baru tu bro...hik3...

Matjoe said...

dh tau actual problem ke? brokbank jer cam problem. ko try pakai laptop lain dulu

syahira ariff said...

pergi saman syarikat berukbeng
kau pakai maxis ka celcom?
aku nak elak dari terbeli
ekekekeeke


jgn marah aus,nanti cepat tua.
=]

FaTiN said...

guna la ie walaupun old school hehe

Cik Norfa said...

suruh ko berhenti berblogging...hakhak!! geram aku nengok iklan nuff kat blog ko ni...

Aus MeLankoLik said...

@deqyalalink

habis tu nak pakai ape lagi wei ??

Aus MeLankoLik said...

@Cik Norfa

gilak kejam !!

helena's said...

mesin basuh kalau processor dia yang the latest okey jek.





hahahaahah!




sekian!

fatynlicious said...

relax aus
cool ja ok
nak senang, u build la sendiri browser u
hahak

cik bunbun said...

haha. setuju dgn cik norfa. huakakaka!

aku guna IE bahagia selamanya:D

Anda Mungkin Meminati Juga