Tuesday, April 27, 2010

Aku ' Skodeng ' | Intan ' Raba ' | ' Anak' Ini Pun Terhasil

Selamat pagi , itu pun kalau kau orang bangun pagi . Kalau masa korang baca dah masuk tengahari jadi selamat tengahari aku ucapkan . Tak kisah la , waktu uganda ataupun waktu seberang jawa .


Hari ini blog picisan ku sudah berubah wajah . Itupun setelah hampir 5 jam aku godek - godek dan hanya ini yang termampu . Hahahahak . Itupun sesudah mendapat bantuan Intan sebab Melz terdapat masalah teknikal katanya .


Aku skodeng apa nak buat , bila dah tak tahu aku suruh intan raba pulak . Sedap jugak la
raba free , sapa yang tak nak . Maka tercipta lah anak blog ini .  Hahahak . Jadi hari ini abang aus nak memperkenalkan sikit kemudahan awam yang terdapat dalam blog ini . 




Sebabkan aku guna streamyx , jadi aku cilok slogan dia . Kalau rasa macam nak add boleh la klik dekat icon yang sudah disediakan di sidebar sebelah kanan . Kalau rasa nak meniaga MLM dengan aku , maaf , memang aku tak terima .








Kemudahan  Awam seterusnya , 


1 . Untuk komen kau orang boleh tekan kat situ ataupun ada kat bawah setiap post . 

2. Ada " Button Like " . Kalau tiba - tiba rasa ada post yang korang rasa boleh buat korang terkencing 3 hari 2 malam , boleh la tekan like sebagai tanda sokongan moral . 

Fungsi dia sama macam like status dekat facebook . Jadi jangan risau , takkan post dekat wall kau orang . Cuma sekadar sokongan moral sahaja dan untuk kita bercanda mungkin . Hahahak .

3. Page views . takde function jugak . Sekadar suka - suka saja aku letak . Hahahaak .








Kemudahan awam seterusnya , button untuk share . Mana taw tiba - tiba aku buat petua kecantikan wajah , kau orang boleh la share pada mak cik timah dan cik kiah dekat Facebook ke , twitter dan lain - lain seperti yang ada di situ . 


Jadi , itu sahaja sesi perkenalan kita dan saya aus melaporkan dari bilik saya . 



Tadaa ! Inilah Intan dan anak nya . Papa Hairi entah ke mana . Hahahahak . Jangan lupa MEPUNDI INTAN ok .

Untuk undi sila Klik MEPUNDI INTAN

Sekian .



21 comments:

Ery Farieha said...

asal name intan je?
ahaha tak puas ati lak aku
=P

::cdot the dot:: said...

dah la aku ni bengap psl2 ni,ko plak bole suruh klik sana nak ni...klik sini nak ni...aku xnak menatang tuh suma, aku nak ko jek...KO JEK!

Natasha said...

wahhh melucah sama indan erkk...iedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tgk aus nieeee

Sharinginfoz said...

he he he.... macam2 tajuk ada kan..... mesti gempak punya...

Be Careful Dgn SMS

BeaN MorENo said...

dah ada FB share lah blog ni....

Farid Fernandez said...

aku nak undi ko!

ahhaha

nawal said...

wah! byk kemeudahan awam.. saya suka!

♥Hernee Nazir♥ said...

tjuk x bleh blah..hehehe

zella y said...

amboi3... tajuk...

INTANKUTERPILIH said...

wahh..tajuknya menggerunkan...

deqyalalink said...

kiranya senang la nak connect ngan kau everwhere anywhere underwear eh? waaa bestlah kau...huhuehuheue

HEMY said...

best kan bila kita wat customizing blog and jadi..aku ari tu cari tweet buton..dapat gak

cengkerangcipot said...

makkdatok...
mcm2 ko tmbah ye..
ni yg aku jeles ni weyhh

Anak Perak said...

best la blog abg ni.ade byk widget baru.i like..

|| nemo mimosh || said...

apesal sume org tukar template ni??

huh!


pstttt..iklan nuffnang ko tak nampak la.tertutup kat header tu.

touyakaruma said...

perthhh function "like" pun ada ? First time nampak

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hahaha
.bongok
.aku raba betul3 kang baru tau
.hahahahhahaha!

.weyhhh itu adik aku ler
.di ulangi ADIK aku
.bile mase pulak aku melakukan persetubuhan dgn hairi dan melahir anak
.ish ish ish~

.aku sekeh ko kang

syahira ariff said...

TAJUK YANG KONTROVERSI,HAHAHAHA

Nurul Harun said...

hahaha. sengal aus nih. tp okay ah tu. belog dh agak power nih! =p

helena's said...

ni buat rasa nak tuka layout nih..haha

cik bunbun said...

aus. sayang kau. hahahahakkk!

Anda Mungkin Meminati Juga