Sunday, April 25, 2010

Gelak Santai | Beza Laki dan Perempuan



Sedikit entri santai sebelum Sesi Skodeng , hahahaahak . 

Laki ada ON atau OFF sahaja . 

Perempuan , nah . Ambik kau . Macam - macam jenis ada , hahahak . 

Satu button shoping , button membebel , button memasak , button makeup , hahahak . 

Anda macam mana ??


P/s : Jangan marah , gurau - gurau sikit ok ! Hahahhak . 



24 comments:

sebelas said...

hahahah..best gile gambar nie

:)


http://nomborsebelas.blogspot.com/

Eqah Zaque Billetdoux said...

nampaknya kehidupan woman lebih best dari lelaki.


*joke.kui2

MC said...

ak faham mksud mu! hehe

Ery Farieha said...

perempuan la yg memeriahkan keadaan
hahaha

Dya R. said...

mmg betul pn. lect pnh citer psal ni. tak leh deny. xD

Sendra said...

gambar tu buat aku rasa bosan je lelaki..on off je??aiyaa..

(tapi bila aku kotorkan sikit otak aku..lelaki je pakai button jenis tu kan)haha

ismishahril said...

aku...aku...aku sokong sendra nye statement!

NichKhun said...

hahahahah sengal punye aus !! pangg skali !!

hakimfaridzul said...

ahahahahaha!!!
nice2!!!

::cdot the dot:: said...

ini button pompuan dari kaca mata lelaki engineer...hangsuang..

ween said...

kenapa aku mcm xfaham? sila explain ! HAHA

ween said...
This comment has been removed by the author.
|| nemo mimosh || said...

habis kalau lelaki off button die ape jadi?

pompuan tu ade banyak button, baru indah.


(ape ak merepek nih?)

FaTiN said...

apa maksud on off tu wehh. aku x faham tulun tulunn haha

jane said...

lor...walaupon byk button, apa2pon laki balik cari bini jugak kan?













ngeh negh ngeh ngeh ngeh.....

aNiss said...

muahahhahha..
:)

sayang said...

hahahah cool gila !

kalau boleh nk tutup button membebel mak setiap hari

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

macam2.... ngeh2..

nawal said...

pompuan komplicated..

klu laki bapok cane lak?

cik eykameow :) said...

biasa lah , perempua memang special dari laki laki.. lalala~

Matjoe said...

agreed!

helena's said...

button satu tu pon susah nak jaga tau!paham?hahahaha

Nurul Harun said...

ala biasa la tu.. kitorang kan unik. :P

Anonymous said...

tu maknanya kitorang orang pompuan ni mampu buat keje yg multitasking!

Anda Mungkin Meminati Juga