Monday, April 19, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair | The Largest Bloggers Gathering

Ok , baru habis satu paper tadi , aku nak buat update pantas lagi sekali bukan update panties tapi pantas .








Pertama sekali . Ini bukan iklan buah dada . Ini adalah tanda bahawa acara kali ini disenaraikan dalam Malaysia Book of Records sebagai Perhimpunan Blogger Terbesar . Tahniah untuk Nuffnang dan Gatsby







Sempat lagi bergambar bersama si gadis di hadapan banner Gatsby Deodorant , sedikit sebanyak dapat menghilangkan bau ketiak yang hangit , hahahak










Bersama Shahrul Photography yang aku kenal semasa acara Samsung Corby . Siapa - siapa yang berminat untuk mendapatkan diskaun untuk gambar perkahwinan boleh la hubungi beliau , sebut sahaja nama Aus gerenti diskaun 50 % dalam tangan . Hahahahak .







Itu dia Ceo Kueh Tart , Sendra , Chaie dan Abang Ewan cik abang Kak Tasha kita . Ini pasukan dibentuk untuk bermain dam ular . Aku tidak turut serta sebab dam ular tidak sesuai untuk aku yang bersikap drastik ini . Hahahak .








Ok , ini baru Aus . Hahahak . Berlawan dengan Hairi . Aku sengaja bagi kalah , takut nanti Fateha kecewa kalau Hairi yang tewas , hahahak . 








Ini adalah sidang media , ala - ala perasmian pembukaan acara . Di mana gambar di ambil dan disahkan termasuk dalam Malaysia Book of records sebagai Perhimpunan Blogger Terbesar . 






Bergambar bersama gadis pingitan Eyka , Eny , Hana dan Kak Tasha . Aku tak tahu Hairi pandang apa , Fateha sila pantau kekasih anda . Hahahak . 







Aksi ganas Daydeck . Habis semua mahu digomol dibantu oleh Mat Joe . Eny hampir terkena satu das pijakan .

AMARAN - DAYDECK TELAH DI BLACK LIST DALAM EVENT SETERUSNYA KERANA TERLALU BERTINDAK GANAS . HAHAHAHAK 







Bersama keluarga angkat , hahahak . Suka hati aku declare sendiri . Dari kiri Cik Norfa dan bertudung hitam itu adalah Mummy Jelly . Aku sebagai Aus Jelly . Hahahak . Dan Adik separa angkat aktif bergambar ialah fadhli . 





Bergambar selepas bermain beberapa game , ala - ala rehat la , hahahak . 








Kak Lily yang bertanding bersama Cik Hel comel molek . Agak - agak siapa yang bakal memenanginya ? 






Cik Hel berjaya akhirnya , hahahak . Entah jampi apa yang dia pakai pun aku tak tahu . Hahahaahaak .










Eny yang berjaya menewaskan Sendra , hahahak . Ala , sendra ayat manis la tu . Hahahak . 








Ini yang terbaik . Gadis - gadis gatsby yang mewarnai acara hari itu , hahahak . Thumbs Up untuk perut kempis , hahahak . 






Sempat mengambil gambar blogger - blogger wanita tidak termasuk Daydeck . Dari kiri , Kak Lily , Kak Ina KL , Daydeck , Cik Hel dan Kak Tash .





P/s : Nanti aku sambung lagi . Ok . Exam Mood .


37 comments:

Mr.Z said...

meriah bro..sayang tak dapat pergi, jauh sangat..lagipun aku bukan pemes mcm ko pun..haha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.nak kene hairi neh
.waaaaaaaaaaaaaaaa T______T

cik bunbun said...

asal muke ko dgn gadis gatsby tu pelik semacam? hakhakhakkk :D

naseb baek aku tak pergi. siap haribulan dgn aku skali masuk repot ko ni. haha:D

deqyalalink said...

cisss best gila kott..nyesal lak aku balik humah ...ehhh chaie tu member akuu huhu

Sendra said...

hahaha..mana ada ayat manis..masa tu aku hilang keseimbanganlhah..kat belakang aku tu ada satu getaran hebat tiba2 datang buat aku goyang2 atas tu..rupa2nya daydeck punya angkara..(setelah beliau menceritakan perkara sebenar)..haha

helena's said...

hahahhaah..tak boleh blah okay.haha

aku main ngan kaklily main main,,siap kira balik.

123!

sebab penat,.hahahak

ehh tergelak macam kau pulak..

aduh comel sunnguh!haha

dah g study!

Yatre Hayati said...

gambar second last tu..motif??? hahah

Epul Azimi said...

ko ni tgh studi pon dan lagi update blog,pepepon korang mmg terbaek...hakhakhaktui

NichKhun said...

aus.. seyes ase jeles ney.. waaaa tapi kalau saya g pom.. mesti takde orang kenal.. terasing sorang2.. hakhakhak

Ery Farieha said...

thumbs up!
weh nak curik 1 gmbr leh? :D

cHiQuE CoMeL said...

sedih x dpt pegi, lagik sedih sbb x dpt jumpa aus & bertambah sedih bila baca entry aus nih... huwaaa sob sob (T_T)

aurikelsan said...

aus muka control diapit awek gatsby yg berperut kempis XD

|| nemo mimosh || said...

Haha..ketawa besar aku bacenye !

.Huda Luna said...

exam weh exam

nnt baru update!

huhu

::cdot the dot:: said...

perut amoi tuh...perut tuh bikin hati panas....

JAI said...

gud luck bro for the exam

YobSumo said...

syiok kan. haha.

Frodo Baggins said...

>>____<<


aku cari pic "gadis seksey" jer
hahahahhaha

maisyara Pot! Pot! said...

gadis2 itu sgt sexy. hohoho.. gebu gebu xD

~ ReD ~ said...

good luck untuk next paper ;)

pawaka19 said...

peh..jelesnya aku tak sertai

cik eykameow :) said...

wakaka. siot je main tarik2 anak panah ehh!

mohdhairihassan said...

oit aus!!!
janganlah kecoh sampai fateha tu tahu..
hahaha!
aku tengah penat tym tu.
so kene segarkan mata..
hahahaha!

p/s: tq sebab buat3 kalah.hehe~

bellar0ssa said...

huhu hairi tengok perut kau aus..

wawaaa kau jadi aus jelly.haha.

cikhel sgt comel pakai topi keledar tu.haha.

2 thumbs up la untuk nuff and gatsby. walaupun aku takde.


and blog kau femes kan kene mention.hehe. tahniah la aus.

daydeck86 said...

Tak kisah la orang nak black list aku
janji aku dengan dunia aku
ahahhahahhahahaaa

Sendra tu aku saja kasi goyang biar ernie khong menang....ahahhaha

Matjoe said...

susah beb nak tumbangkan matjoe ngan daydeck....

Mummy Jelly said...

day deck tu nak tumbang memang susah la kan..sbb dia size lain ko...
tp klau ko mat joe..aku rasa leh aja..hakhakhak...

eh..aus..salah nama la...memang yg kecil nama dia Zulfadhli..tp yg dlm gmbr tu Danial la..yg sulung... g tukar balik nama..hahahaha

Sumijelly.com

Anak Perak said...

~ReD~ pon pakai tudung unggu ari 2.nasib baik ko x silap yer.klu x kena ketuk dgn awek ko.hehe..

.::WaNiE::. said...

kekekekekek ... sangat seronok

Eyriqazz said...

dapat lawan gladitor memang bestt...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

sangat meriah.. :-)

cik EPAL said...

yang tudung purple tu awek hang ke?? :D

kak ina kl said...

aus memang best..

enyheartsdiamond said...

hahaha.. kalaulah eny kena pijak.. sian khong ;p

babyhel said...

huhu..time ni aku sedang lena diulit mimpi di rumah...heee

nabil_potter said...

terbaik la,....

abangfaizul said...

salam... hey ya! gudluck for the exam and all the best for the upcoming years... best of luck and wishing the BEST BEST BEST of luck

Anda Mungkin Meminati Juga