Thursday, April 29, 2010

Santai Petang | Bila Google Menguasai Dunia

Selamat datang . 


Rehatkan minda seketika setelah penat bekerja . Mungkin ada yang dimaki bos , gaji tak masuk lagi la , kereta lupas nak hantar servis dan bini suruh pulang awal . Hahahaahk . 


Layan je la gambar yang ada ni ok








Tiada lagi Bintang Hollywood seperti diganti dengan Bintang Googlewood .








Selepas ini tiada lagi anda dengar rengeken si kecil meminta McDonald's tetapi mereka meminta GoDonald's .










Kereta keluaran Google . Tiada lagi Perodua dan Proton nanti .









Lepas ni , kaunter Air Asia akan menjadi kosong sebab ramai memilih untuk menaiki Google Air pulak












Kanak - kanak semakin bijak , jawapan exam hanya perlu di " google " sahaja . Tiada lagi masalah beg berat .









Nilai matawang Google menjadi matawang dunia . Tidak lagi menggunakan US Dolar . 









Tiada lagi melihat kanak - kanak menonton Disney Channel . Semua bertukar pada Google Channel . 





Fedex , Pos Malaysia semua diganti dengan Gmail sahaja . Panggilan Abang Posmen ditukar pada Abang G - Mail .






Minuman susu Google . Kanak - kanak menjadi semakin pintar menjawab soalan dan mungkin menjadi semakin pandai " menjawab " . Hahahak .






Google Tower , mungkin bakal menghasilkan filem " Google , I'm in Love " nanti .





Lepas ni dah tak payah susah - susah ingat alamat rumah cik timah kat mana , rumah salleh kat mana . Cuma ingat huruf je . Rumah timah dekat huruf A , Ali dekat B . Senang bukan ??  Hahahahk .






Sekian .



22 comments:

Eqah Zaque Billetdoux said...

Arghhhh! < jadi tak waras sebab semua google.

Muaz Faris said...

mane dapat gambar-gambar nih.. aus? boleh tau tak?
http://aktivismuaz.blogspot.com

HEMY said...

ari ni tgok page rank = 3..leh tukar2 ek?

maisyara Pot! Pot! said...

gmbr last skali aku tak bape nak paham.. ape kena mngena dgn A B C?

Aus MeLankoLik said...

@HEMY

hahahaahk .

Hasrol Nizam said...

haha..google ok lagi..try yahoo, camne lak jadinya..haha

Pipi Muncet said...

best nya kalau semua tu tertulis nama aku. ehem. terus stop tulis puisi. :p

FaTiN said...

abg g mail. saper? hehe

Q said...

semua google dah conquer.

BeaN MorENo said...

entri bernas

Ziki Aki said...

stail gak kan...
google milk tu lg stail...
tp beta jek..
ble nak kuar btol nya...
hehehe...

luvly mya said...

ohoho..style kot sume google.kih3

deqyalalink said...

bak kata dr rozmey, GAYA MUTU KEUNGGULAN :p

.::WaNiE::. said...

kekekek sume google

cik eykameow :) said...

fuuu..i'm in love...

"lawa lah eiffel tower tuh.."

ParkAir said...

kadang2 bengang ngan orang yang tanak google dulu cari info, tau nak tanyaa je, tanak usaha search sikit pun. apapun google telah menakluki dunia, dunia kita!

Epul Azimi said...

google menguasai dunia...huhuhu

cik bunbun said...

hahaha. suka matawang itu
one google, two google, one million google..

ohh aku mata duitan. gagagagaga:D

fatynlicious said...

ahahahaha kereta tu terbaek!
audi dah jadi keta google!
hoho

helena's said...

kereta google tu tak buleh blah,..haha

Nurul Harun said...

hahahaha sengal sungguh. :P

paan said...

aku tau sape yang layak jadi bintang googlewood tue..

mesti blogger2 yang dapat ranking tinggi dekat search engine google...

Anda Mungkin Meminati Juga