Tuesday, April 13, 2010

Bagaimana Membuat Lisa Surihani Terjah Facebook Anda

Ok , selamat datang . 


Kalau belum baca lagi entri Lisa Surihani Terjah Facebook Aku , sila baca dahulu . 





Macam - macam respon aku dapat dari kau orang semua , ternyata nama Lisa Surihani digilai ramai .


Ok , sebenarnya itu memang ENTRI HANGIT . hahahahak . Minta maaf dekat semua . 


Ok , bagaimana membuat pelakon terkenal Lisa Surihani datang terjah wall Facebook anda .



1 . Create account baru .

2. Buat nama Lisa Surihani .

3 . Google gambar Lisa Surihani lepas tu upload dalam Facebook tu .

4 . Add account baru " fake lisa surihani " sebagai  friend kau orang .

5 . Guna account tipu tadi hit la wall kau orang sendiri .

6 . Dah siap . Deactive balik account tadi .

7 . Lepas tu , create la entri kau orang . Hahahak .



Amacam ?? 

Menjadi tak taktik ini ? hahahahak . 

Nah , sehingga mendapat Entri Popular dekat GB hari ini . Hahahahak .




Aku rasa GB perlu sediakan ruang baru untuk Entri Hangit , hahahak .


Jangan marah naa , aku tetap menyokong Lisa Surihani . Hahahak .





Sekian .










P/S : BERAPA RAMAI YANG BERBAU HANGIT TADI ?? 





48 comments:

DaHLia said...

dah agak da :P :P

miss anne said...

sungguh nakal

Sky0ne said...

hahaha cisss, terkena aku...

::cdot the dot:: said...

ko sengal!! bersungguh2 aku baca, tetiba suma tipuu...sengal!

Jard The Great said...

hehehe.. tahniah.. cara yg bijaksana meraih pembaca...

qismina said...

eiiiiiiii.. sib baik aku perempuan.. tau erti sopan santun.. ehee.. kalu tak dah lamaaaaa aku tutttttttt..

hahahaaa

ismishahril said...

terbaik lah! hahaha!

berspring2 aku tabik kat ko

Ery Farieha said...

hahahahhaa
sengal btol laaa

ejaa said...

nanTi aku nak ajak lisa datang umah aku, tdo 2 malam pun jadi la. sure aku pun pemes nanti kan. kalah lisa.hahahhahaa

ween said...

HAHA. rajin betul kau hangitkan para pembaca :)

Anne Boleyn said...

Siot kau!! Aku mati2 ingatkan betul doe.

♥Hernee Nazir♥ said...

aus akk cekik2 ko..hahahaha

zaza said...

gile mantap ko punye idea...huh..
ko ni mmg r...hahaha

deus X machina said...

lisa mtx no phone aku semalam
hak hak hak

Wan Perlis said...

wakenabeb
farid rampas lisa dr aku weh

cik anis said...

hey.
lisa surihani tu kazen sy lar.
hehe.
die sweet..sbb tu rmai yg t'gila2..

cik anis said...

hey.
lisa surihani tu kazen sy lar.
hehe.
die sweet..sbb tu rmai yg t'gila2..

paan said...

cis , tertipu...aku nak wat bill gates terjah fb aku la camnie..muahahaha

aneszailani said...

cisss!!
wakenabeb!! huhu

Amir said...

hahaha. sakit perut aku tahan gelak.. mati2 aku percaya sebelum ni.. haha..

samanosuke_04 said...

gahahahha!! tak pasal2 dapat trafik dari gengblogger.. mantap2!!

jahat sket2, tapi kreatif!

Eyriqazz said...

hak3..aku pun dihangitkan..dush2...nak kena buat entry hangit balik ni...hak3..good one bro..aku terhibur...n like it..

deqyalalink said...

sengall gila kauu hahahah..bek aku buat acc mawi baru meletopppsss

cengkerangcipot said...

bodo la ko ni bai..
aku btol2 la caye..
xpe2..

ashrafi said...

happy la tu....

daydeck86 said...

jangan kena saman lepas nih dah ar
ahahahhahaaa

Fathiha Zainal said...

Cisss! Haha! Nk kne dak Aus neh. ;p

Eqah Zaque Billetdoux said...

hurm.malaslah nak komen.

Jaat!

|| nemo mimosh || said...

pergh..marah nih!

btw,baru jumpe ko tadi..haha.
aku sombong ke? pemalu je..ahaha~

bettY.Yone said...

aus mengongs!!! t'hangit diriku:P

pak long said...

salam...
fouler la ko aaa....

Izzat said...

cabai jer mulut aus tu..hakhak

zella y said...

hangit dh diriku ini...
xpe2.... nanti kita hangitkan aus ramai2 hehhehe

Cik Norfa said...

siyes...aku tak paham entry ni pasal ape...?

ape ni??

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mmg dah agak :P

















s0rry panggilan hangit anda Xmenjadi :)

~ ReD ~ said...

wooo~ buat perangai eh kau aus??haha

x-po said...

haha rajin btl ko wat account baru ek

Azuan said...

tak senonoh hahaa~

cengkerangcipot said...

kpd yg xphm tu, kt atas skali tu
ade link kn..
kasi klik la..

Qiha Aziz said...

yay! nasib baik aku tak terpedaya. hahahaha.

Matjoe said...

terbaik! duit next check nuffnang simpan lg masuk asb

Nurul Harun said...

hahaha. cis kek punya aus!

helena's said...

kenapa saya terpecaya nih?poyo sangat okay aus!ahahaha

Legasi Piston Pecah said...

aku report fb ko fake best tak?cisdel.haha

Yatre Hayati said...

hahaha..lawak jer..berjaya menipu semua orang...thumbs up !

bellar0ssa said...

bengong gile kau aus.huhu

balak lisa said...

cilakak pya aus....
aku dah agak dah...
lisa 2 mmg jodoh aku kat dunia ni.....kita xboleh melawan takdir

airfoxz2 said...

Hampehhh...igt betoi2 la...
Wakakakakaaa...

Anda Mungkin Meminati Juga