Sunday, April 11, 2010

Sesi Skodeng | Reaksi Wanita Bila Ternampak $$$ | Bacaan Lelaki Sahaja

Selamat hari ahad . Seperti yang aku janjikan , hahahak . Hari ini Sesi Skodeng akan bermula . Jadi , kau orang sila tutup segala lubang - lubang yang ada pada kain , baju dan semua nya untuk elak di skodeng . Hahahak .


Hari ni aku ternampak satu status yang agak memberangsangkan , hahaha



Bunga - bunga pelamin sudah mula dirasai daripada jard . Hahahak . Aku hanya menanti bilakah masanya . Hahahak .



*********


Ok , mari kita ke agenda utama nya . Hari ahad sudah hampir ke penutup nya , dan hari ini aku ingin mendedahkan sedikit rahsia dan reaksi wanita apabila terpandang sesuatu yang bernilai iaitu DUIT .

Semalam aku ada katakan aku ada dapat cheque dari nuffnang . Ok , sekarang kita tengok apa reaksi wanita - wanita apabila terhidu sesuatu yang bernilai . Hahahak .




Miss Norafizan. Dia sudah mempunyai kekasih iaitu Abang Bob kita . Tapi bila tahu ada lelaki lain mendapat habuanya semalam , mulalah suruh belanja . Ragam pertama . Hahahahahak .



Ini lagi best , sudah mempunyai beberapa orang anak , 5 orang kalau tak silap . Tapi , kerana duit beliau sanggup mengambil lagi seorang anak angkat . Hahahak , jangan marah kak ina . Saya sudi je , boleh makan sedap - sedap setiap hari . Hahahak .






Bilet , semenjak dua menjak ni aku tengok post dia lebih macam ke arah sedih - sedih , tapi lepas saja melihat duit tiba - tiba menjadi ceria semacam dan mahu berdampingan . Hahahak .






Ini lagi seronok , Nizaa si Kancil Biru . Hahahak . Sudah bersuami tetapi masih mahu bertindak berani . Hahahak . 





Ok , yang atas tu aween . Dia sudah ada domain baru , bagus . kekeke  . Reaksi aween tidak berapa ketara tetapi aku tidak pasti niatnya . Hahahak .


Zella pulak lagi mengancam . Terus di ajak shoping . Hahahak . Ini paling terbaik . Tak payah tunggu aku setuju , dia terus tunggu . Hahahak . Pantas dan lincah tindakan nya . Hahahak .








Ok , ini adalah kesayangan aku , Cik Bunbun dan Cik Epal . Reaksi diorang boleh tahan , sudah dapat menghidu $$$$$ baru hendak bermanja . Dulu - dulu aku berkenan dengan korang , mentah - mentah je kau orang tolak aku , sampai hati . Terpaksa aku membawa diri . Hahahak .



Ok , dah la . Harap - harap takde yang marah . Hahahak . Aku hanya bergurau manja dengan kau orang semua , hahahak . Ok , semoga hujung minggu kau orang hari ini berakhir dengan baik . Hahahak .


Sebagai penutup , aku sajikan sesuatu ok . 






Sekian , hahahaahk . 



p /s : Minta pendapat , aku rasa kebelakangan ini aku menulis terlalu pasif ala - ala skema batik , betul ke ??









TAMMAT



31 comments:

Kancilbiru said...

oit adik aus (dan dan)...ayat aku tak habis la...nak set date ko nak open table..untuk aku dan suami aku la...muahahaahha

BeaN MorENo said...

haram...skodeng yang agak best!!!

Jard The Great said...

ahahaha.. adesssss.. pasal status fesbuk aku pon kena pampang ek?

tapi BESH la skodeng kooo..... hehehe

Eqah Zaque Billetdoux said...

dapat duit mana leh sedih.
Hahaks.


($_$) Aching!

Epul Azimi said...

wah,sesi skodeng bermula..hehe

Hasrol Nizam said...

abis dah diorg kena skodeng..kantoi mereka2 semua..haha

Qiha Aziz said...

hahaha. kelakar jek! lagi2 part yg ayat reject tuh. kesengalan itu terasa. tak nampak skema pon. :)

FaTiN said...

ayat dan maksud tersirat haha :D

annfrendly said...

errrkk 1st time jejak sini..
ingatkan pasal RM,RM,RM tadi..
sebab tajok $$$$$...
aiseeyy.. kantoi.. mate duitan sungguh diriku ini)

nur hidayah isa said...

biase ar tu..hhaha..ala tapi bese gurau2 je..takdenye mntak btol2..

|| nemo mimosh || said...

Nasib baik aku sempat tutup kain.. Apela Aus ni.. Hoho..

Ayat reject dari laki tu tak buley blah..jaatne lelaki tu..huhu~

annadzirah said...

erk.
terlambat da ke aku mintak belanja??.
:D

zella y said...

hahhaha... penat tunggu, xdtg pon.. kedekut! hahahhahaha

ween said...

HAHA. penulisan kau makin mantop Aus. don't worry :)

cik EPAL said...

hahaha. nasib baik saya tak komen entri tu. lalala~ :D

F U N F A B U L O S I T Y said...

wanita dan wang mmg tak dapat di pisahkan..bulehh ke ayat camtuu?ngeee ;D

enyheartsdiamond said...

omaigod..adakah eny hodoh kalau lelaki tu rejek?

NichKhun said...

aus.. sian dorang2.. so da belanja ke blom dorg? xbek wat org berharap.. hahahaahahahahaha

Cik Norfa said...

nasib baik semua tu bukan aku...hahaha

Nurul Harun said...

hahaha, kelakar okay! ;p

saya perempuan, terbaca ni tak apa ke? hehehhh

HEMY said...

pest time mai sini..tertarik ngan gambar profile with DSLR..aku pn minat fotografi..eheheehe

tp reply diorg ni standed la..ehehehe

nawal said...

kejam! haha!

cik bunbun said...

woit auss. sejak bile aku tolak kauuu. kau tak pernah meluah cinta ponnn. hakhakkkXD

bellar0ssa said...

hahaha.siot gile aus.nasib baik aku tak pernah nak mata duitan.lol.

hm kau hodoh!! wah kejamnye maksud.hehe.

tapikan yang aku tahu.lelalki susah double meaning.pompuan je asik nak double meaning.kalau cakap takde pape maksud nye yes! ada pape!!!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Ngee ^^


l0lly Xda kat situ makannya me X materialistik =))

pawaka19 said...

peh..table tu ko reka sendiri ke dpt sendiri

touyakaruma said...

owrrrr nie dah boleh jadi teknik ngorat baru nie .

On the spot check duit nuff.

Anne Boleyn said...

hoiii~ aku tak de komen eh kat entry ni?? tak petik nama aku pon. haha :p

.Huda Luna♥™ said...

kalau aku la kan

ayat rejek aku sm mcm laki
hahahha

Wan Perlis said...

skodeng2
apa pun paras rupa bukan keutamaan

helena's said...

ruginye aku ketinggalan aus..hahahaa ari2 kene masuk blog ko nampaknye..napa dia tak update,benciiiii!

Anda Mungkin Meminati Juga