Friday, April 23, 2010

Harini Hari Lahir Mak | Sesi Pemilihan Menantu Diadakan

Selamat datang buat gadis comel . Terima kasih . 


Baru berkesempatan update blog hari ni kerana paper untuk minggu ini telah berakhir dan akan bersambung pada minggu seterusnya . Ok , kita pergi ke agenda utama . 


Tanggal 23 April hari ini merupakan hari kelahiran buat ibunda tercinta , Puan Mudzlika Abu . Menyambut ulang tahunnya yang ke - 51 . Disebabkan hari ini hari istimewa beliau , maka aku terselamat dari segala jenis bebelan , hahahahahak . Macam ada satu immunity pulak . Hahahahak . 






Tadaa , ini adalah gambar bonda dan ayahanda . Diambil pada raya yang lepas . 


Manalah tahu , kalau - kalau ada yang berminat nak jadi calon menantu boleh la wishkan Selamat hari jadi cepat . Hahahak . 


Tak lupa juga pada Kak Aien Sepet yang menyambut ulang tahun kelahiran nya pada hari ini . Dia berkongsi tarikh yang sama dengan ibunda ku tetapi harus di ingatkan mereka tidak berkongso umur yang sama . Hahahak .


Sekian .




36 comments:

Qiha Aziz said...

jumpa dah bakal menantunya?

NichKhun said...

errrr yang comel je ke?
kami yang xcomel ney takde peluang ke?

hahahaha kejam ~

deus X machina said...

happy besday mama

cik bunbun said...

hepi besday mummyyyy

*prektis* hahahahaha:D

maisyara Pot! Pot! said...

deus calon bini utk ko. ngeee^^

::cdot the dot:: said...

kem salam kat mak ye..cakap kat mak, shidah kem salam syg peluk cium utk mak..semoga allah murahkan rezeki mak ye bang ye...

Eqah Zaque Billetdoux said...

Assalamualaikum mak cik.

Nama saya Bilet, Selamat Hari Jadi Mak Cik, Semoga Dirahmati dan diberkati Allah selalu. Semoga dikurniakan anak2 yang soleh dan solehah.

Saya ikhlas dan tiada niat tersembunyi.

~Wassalam








skemanya ayat. kui2.
8-10-tion : Ini bukan komen utk audition menantu. hik2

miss hav0c said...

hp bday utk mak kamu!!!

Ery Farieha said...

happy besday mak.

hahahahaha
=P

chaie safri said...

mak ko time menantu laki2 x aus??
miahahaha

Jard yg malas nk log in said...

selamat hari jadi buat bonda mu.. die satu umur dgn mak aku la!!

psssttttt.. ko ade abg tak? bole la aku ngurat.. wakaka

|| nemo mimosh || said...

psssstttt..











(malu)

hahahaha~

psychopath said...

kirim salam happy birthday ok.

fatynlicious said...

selamat hari jadi buat mama aus!
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

amin~

fatynlicious said...

selamat hari jadi buat mama aus!
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

amin~

BeaN MorENo said...

aus ada kakak tak???

annonymous....

Anne Boleyn said...

selamat hari jadi mak... eh mak kau. haha :p moga dipanjangkan umur and dimurahkan rezeki

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.aku paling layak
.sekian!

Frodo Baggins said...

happy bday makcik ...
errr, adik saya single lagi.
sudi tak makcik?
dia reti kemas katil ..
jangan risau!


>>____<<

miss lolly a.k.a luvfareda said...

makkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

muahhhhhhhhhhhhh muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh



































selamat hari jadi makkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk























adik sayang makkkkkkkkkkkkkkkkk !

Epul Azimi said...

mak ko cantik...:)
hepi birthday mak...:)

aien comel said...

happy birthday mak.. :p samala kita umor je meningkat tapi wajah muda remaja..hohohoh...

pawaka19 said...

cepat2 la kawen yoppp..

mohdhairihassan said...

selamat hari lahir mak...
ko ade adik pompuan kan aus?
hahaha..
aku jadi adik ipar ko ye aus..
hikss!

deqyalalink said...

makk..hepi besday makk..hahaha

nuRuLain_zAiNi said...

ramai nye yg sudi... dah leh wt pilihan ke...

|arieza| said...

hahah sengal dh pilih bakal menantu utk mak u tak? hahaha

well mak u vogue ar hari raya pakai kebaya lg tu :)

Hemy said...

popular sekejap mak hang..ahahaha

aus..yg entri ko sblum ni aku stuju. aku dh publish satu entry pasal ni;

http://hasnulefendi.blogspot.com/2010/04/what-do-you-really-want-from-blog-would.html

kalau nk share kan ok gak..aku pn prefer jengah n drop komen utk entri2 yg aku terjah..tp ada gak entri jenis tkleh nk komen pa kan..hehe

nawal said...

selamat hari lahir mak.. semoga panjang umur.. murah rezeki.. cepat dpt menantu, dpt cucu..






ehem..ehem**

ParkAir said...

heppy besday, cepat2 la carikan menantu utk mak ko tu heheh.

F U N F A B U L O S I T Y said...

selamat hari lahir kepada
Puan Mudzlika Abu
semuga bertambah bahagia untuk hari2 yg mendatang dan sukses selalu.. ;D

Nurul Harun said...

assalamualaikum makcik. slmt hari lahir. semoga panjang umur n murah rezeki.. (;

ini blog wirdah said...

hi aus. dah lama aku tak singgah. bukak blog pon malas :|
anywat, goodluck ntk paper exam yg tinggl keh :)

zida said...

Met ultah ya ibukkkk. HAAHH <-- sila baca sleng indon sket. kekek =P

Blog Baru Zida

cik EPAL said...

selamat hari lahir mak. semoga panjang umur murah rezeki.


mak? makcik la. muehehe :)

lizz said...

selamat hari jadi makcik .mudah-mudahan dipanjangkan umur ye ;)

Anda Mungkin Meminati Juga