Thursday, April 8, 2010

Sesi Skodeng | Projek Baru | Tiada lagi Bual Mesra

Selamat datang ke blog picisan . 

Bertemu lagi ini hari . Hahahak . Ok , tiba - tiba terdetik satu idea baru iaitu Sesi Skodeng . Hahahak .






Ya , mulai minggu ini tiada lagi sesi bual mesra seperti biasa . Sesi ini dimana  kau orang selalu boleh baca pada hari ahad dimana entri yang aku post berkisar rumusan secara mingguan . Hahahak . Kadang - kadang ada part aku membebel tak hingat punya . Hahahahak .

*******


Jadi bagi menggantikan Sesi Bual Mesra , aku telah membuat satu penjenamaan semula dan diberi nafas baru , hahahak . Iaitu , aku namakan SESI SKODENG !!! . Hahahak .



Tadaa !! 

Nah , ini kira macam banner untuk sesi baru tu lah , hahahak . Dalam SESI SKODENG , aku nak skodeng segala apa berlaku kat arena blog , persekitaran , blogger - blogger semua , tak kisah segala macam bentuk dan skill aku akan skodeng . Atas , bawah , kiri , kanan semua aku skodeng termasuk blog - blog kau orang semua . Hahahak .


Atau mungkin kau orang nak aku skodeng blog kau orang dan mahukan review , sila buat begini di comment box , hahahahak .


NAMA : Cik Ejaa

BLOG : http://cik-ejaa.blogspot.com

SEBAB NAK SKODENG : Aku ni manis orang nya dan romantik . Hahahak .


Di samping itu boleh la kau orang promote blog sendiri . hahahak .


Ok , sekian itu update pasal SESI SKODENG . harap - harap kau orang dapat sapot bukan siput . Hahahak . Ada cadangan ?? Mahu Diskodeng ?? hahahak .


Sekian . 


32 comments:

Kancilbiru said...

wahh kelas...hati2 dalam menskodeng tu ya...hahaha

bellar0ssa said...

wahaha.dahsat lah kau aus. meh cepat aku invite kau skodeng blog aku.

bellar0ssa said...

aku bagi sokongan padu.haha..

Anne Boleyn said...

aku tau..kau hari2 skodeng belog aku...soooooo......

Nama : Anne Boleyn

Blog : http://hanalovenest.blogspot.com

Sebab nak skodeng : Sebab kau suka aku, sebab tu kau kena skodeng. hahaha -ada rasa nak bagi pelempang tak ni??? :p

Anne Boleyn said...

setiap ahad je ke weyy???

bellar0ssa said...

http://intanberlian87.blogspot.com

kenapa kene skodeng.sebab aku bajet cun.haha.

bellar0ssa said...

haha.alahai aus.rajinnya kau.bagos2. hidup aus demi bangsa dan negara.

bellar0ssa said...

ok.cukup2lah.banyak plak aku nak komen.

Aus MeLankoLik said...

bella .


sikit nye kau komen , hahahak

zaza said...

uish...baik punye progrm..hehe...
elok2 ye nk skodeng blog org tu..
;)

Hasrol Nizam said...

banner sesi skodeng tu semart r..
dulu2 kaki skodeng ek ko aus?haha

DaHLia said...

meh laaa skodeng aku..hehehe

NAMA : DaHLia yang cantik

BLOG : http://dahliajournal.blogspot.com

SEBAB NAK SKODENG : Sebab nama aku DaHLia dan aku cantik :Þ


nak kena letak banner ke kat blog?? huhu

ejaa said...

wei kenapa nama akuu? hahahahahha!

ok skodeng blog aku dulu haa!wakakaka :D

deqyalalink said...

nahh..skodengla aku..skodengla..skodengla huu

nama : deqyalalink
blog :http://deqyalalink.blogspot.com
sebab skodeng : sebab aku artis. perangai tak penting yang penting rupa.

hhihihi...bye!!

Qiha Aziz said...

aus kena skodeng aku sbb haritu aku mimpi terjumpa kau dekat kps. hakhak. anyway, selamat menskodeng!

|| nemo mimosh || said...

nama: nemomimosh

blog:http://zaihazrasulaiman.blogspot.com

aus,ko mesti skodeng aku. Sebab kalo tak ko rugi.

Kenapa?

Sebab aku tengah pakai baju. Hahahaha~

cik bunbun said...

hohh. sapot2!! tahaha:D

name : bunbun the buntal but not buncet

belog : http://muqarrabeen.blogspot.com

kenapa aus kene skodeng belog aku: sbb aku boleh bagi kau gadis seksi. hahahahahahahaha:D

soooo, pick me firsttttttttttt!! lalalalalalala:P

cik eykameow :) said...

hehehe, i malu kalau org sekodeng²..

wakakaka!

weyh, btw banner kau cun. aku suka :)

deus X machina said...

dasar mat skodeng
hak hak hak

~ ReD ~ said...

x mau aku kena skodeng...cheq malu.... *blushing*

Azuan said...

hobi ko skodeng orang eh???

Adilla Yusof said...

oooo, patut kak Dilla terperanjat tadi..rupanya ada org skodeng blog akak mlm tadi..sambil nyanyi lagu "Selamat Ulangtahun Sayang". Lagu utk kekasih gelap tu...huhuhu. Tak adalah, saya suka dengar melodi dan liriknya..

Matjoe said...

skodeng bende baik xpe

ParkAir said...

haha hati2 skodeng nanti kena cucuk mata!

Wan Perlis said...

NAMA : Wan Perlis

BLOG : http://wanperlis.com/blog

SEBAB NAK SKODENG : Aku memerlukan support dari kalian untuk meneruskan dunia blogging ni :)

Jard The Great said...

hai tukang skondng..... =)

maisyara Pot! Pot! said...

kaki skodeng rupe yea ko ni. tumbuh ketumbit bebanyak sikit erk.. ngee^^

Cik Norfa said...

aus aus... *sambil menggeleng2kan kepala*

Eqah Zaque Billetdoux said...

Nak lah ikut.

Nama : Billetdoux

Blog : http://notadaripadahatiku.blogspot.com

Sebab nak skodeng : Nak cari kelemahan blog apa yang kurang dan harus diperbaiki.

Niat : Suci dan murni.

Kui2.

pawaka19 said...

tuu..dia

nama : pawaka19 blog

blog : http://pawaka19.blogspot.com/

sebab nak skodeng : nak dapat duit nuffnang beli majalah doraemon

pawaka19 said...

tuu..dia

nama : pawaka19 blog

blog : http://pawaka19.blogspot.com/

sebab nak skodeng : nak dapat duit nuffnang beli majalah doraemon

helena's said...

NAMA : Cik hel

BLOG : http://helenalatisha.blogspot.com

SEBAB NAK SKODENG : Sebab kau kata aku kurang comel berambut pendek.

takde kene mengena kan?


memang!




hahahahaah!

Anda Mungkin Meminati Juga