Sunday, April 25, 2010

Gambar Janin | Apa Yang Pelik

Ok , selamat hari ahad . Hari ni aku bangun lambat sampai terlepas jemputan ke Slimming Contest oleh Mummy Jelly . Maaf . 


Ok , sekarang kita tengok apa yang aku jumpa hari ni , hahahak . 






JANIN GAJAH

Di atas adalah janin gajah , kebiasaanya ibu - ibu gajah akan menjaga sehingga anak nya selamat dilahirkan kerana mereka tidak tahu sebarang teknik pengguguran , hahahak . Lagipun tak pernah dilaporkan lagi dalam Rancangan Aduan Rakyat tentang janin gajah dijumpai di tong sampah . 





JANIN DOLPHIN


Ini janin ikan dolphin . Mereka juga tidak pernah melakukan pengguguran kerana tiada kalangan penduduk laut yang tahu teknik sedutan vacuum janin di dasar sana . 




JANIN ANJING


Ini janin anjing . Teringat suatu masa dahulu aku pernah menulis tentang Sharifah Sofea Pegang Anjing yang mana mendapat sedikit tentangan dari para - para ulama blog , hahahak . Aku peduli hape . Inilah binatang yang dulu kau orang gembar gemburkan haram untuk pegang . cehh , tapi anjing sendiri tahu jaga anak dia berbanding kaum sejenis aku yang hanya tahu membuangnya . 




SLOT TERAKHIR DAN INI PALING PELIK ! 






















JANIN MANUSIA


Serius pelik . Janin - janin tadi semua dalam perut lagi tapi apahal yang ini kat luar perut pulak ?? 

Pelik - Pelik . 



Korang tak rasa pelik ke ?? Hahahahahk . 



Sekian .


P/s : Jangan Lupa malam nanti ada Sesi Skodeng ok ! Hahahahk .

30 comments:

Kancilbiru said...

comel pulak aku nengok janin gajah tu...hehe

deqyalalink said...

yeyyeye...1st ! eh eh janin ni sume betoi ke..setau aku cam hamster kan, janin beliau tade buu..anjing ade bulu ke? huhuhu taktauuu

deqyalalink said...

cis...second..blah ah

Frodo Baggins said...

gajah tu wat aku rindu shinchan. gajah gajah gajah ...

~ ReD ~ said...

hoh! terkejut aku tgok janin gajah. comel sgt.

sedih aku tgok janin manusia...

qismina said...

pelik2.. camner ek ble sampai kt luar rahim.. hampeh tul manusia..

YobSumo said...

tengok yang last tu teros aku kurang excited nak comment. haish.

qismina said...

aku nk jd alien arr...

huda rahman said...

see see see at my blog.

yana said...

uissshhh....sadisnye tgk baby mnusia 2...ape la nk jd ngn mnusia zaman skarang?sptutnya smakin bjak dek kmajuan teknologi tp rpenye mkin mundur dtelan zaman!aiisshhh...

ashrafi said...

tak kisahlah pic kat atas tu betul atau tidak.. tapi pic terakhir tu sangat2 menunjukkan yang binatang2 tu rasanya lebih 'berakal'

♥Hernee Nazir♥ said...

janin mnanusia tu wat akk pedih perut tngok..

FaTiN said...

sindiran yg halus tapi sangat TAJAM maknanya.

psychopath said...

jijik ah.

::cdot the dot:: said...

dorang kuarkan janin bby tuh buat make up kan??? tobat aku bersihkan muka aku la ni jugak..

fatynlicious said...

janin ikan dolphin tu serius cumel!
haha

tapi janin last tu buat i sedih dan hiba
sob sob

hans said...

kesian janin tu

janin gajah comel

morriss said...

huhuu... bagus ni.. boleh jadikan iklan entri ni.. biar ade yang terasa...

Eyriqazz said...

kat mana hang godek ni bro?hak3..mummy jelly tak ajak pun aku...dushhh...

Sakira said...

Manusia sekarang, lebih teruk sikapnya dari binatang. Haih~

Ery Farieha said...

comelnye semua janin2 itu
tp syg, janin manusia kt lua
hishh
aku sebak weh
sobsob

maisyara Pot! Pot! said...

aku rindu dengan gelaran anak gajah. dulu masa time skola, ku di gelar anak gajah.. skng tiada lagi... T______T

*eeeeuu.. geli ar tgk gmbr yg last skali tu.. T_____________________T

hakimfaridzul said...

like like like janin gajah!!!
besar sungguh!!!

manusia-manusia!!!
tak tau jaga anak tak yah la mengandung!!!
tak nak mengandung tak yah la gatai2 buat benda bodoh!!

uh, sorry!!emosi sikit!!!wakakaka

Yatre Hayati said...

terkojut sebentar melihat janin gajah..but sedih plak nengok janin manusia...ada yang kawin berpuluh tahun susah dapat anak orang lain sesenang jer buang kan...=(

|| nemo mimosh || said...

mane dapat gamba janin2 ni?

.::WaNiE::. said...

ehh sangat comel jek janin gajah

Jard The Great said...

aku rasa aku da komen entri neh.. aus buang ker? hehehehe

cik eykameow :) said...

wee.. apekah?
yg pic last tu mesti nk buat kosmetik nyer barang........

helena's said...

memang pelik..janin manusia kat luar..hish sedih jek..

tapi kan sumpah janin gajah tu comel.haha

Nurul Harun said...

hahahhahahhaa..

Anda Mungkin Meminati Juga