Tuesday, April 13, 2010

Lisa Surihani Terjah Facebook Aku , Terharu Beb


*credit to lisa fan page




Selamat datang . Ya , jangan jeles naa . Hari ni aku bukak - bukak facebook . Lisa Surihani tinggalkan sedikit pesan dekat wall aku , hahahahahak . Rasa macam terharu pun ada . Hahahak .












Ok , itu buktinya . Tak percaya lagi ? ke kau orang masih jeles ? hahahak .




Ok , baiklah . Sebenarnya Lisa ucapkan terima kasih atas entri aku hari itu berkisar tentang drama Ada Maya di TV3 bertajuk Ada Maya | Percaturan Lisa Surihani Menjadi dekat blog baru aku .




Selepas aku post entri tu , aku hit la wall dia , aku post kan link blog aku . Dengan harapan lisa akan membaca nya . Tup2 , hari ni aku bangun , Lisa sudah tinggalkan pesan dekat wall aku . Wow , bukan senang beb . Aku sendiri rasa macam tak percaya .




Mungkin selepas ini aku ingin mencuba terjah Dato' Siti pulak dan mungkin artis - artis lain sebagai tanda menyokong industri hiburan tanah air . 




Ok , ada yang jeles ? hahahak . Sila percaya sekarang .




Apa yang aku nak pesan  , kalau kita ikhlas buat sesuatu pasti ada ganjaran menanti . Hahahak



Terima kasih Lisa Surihani . Aku tetap memuja mu .




Sekian .






p/s : agak - agak dah cukup HANGIT tak ?? hahahak . Malam nanti aku reveal ok ! hahahak .






52 comments:

ejaa said...

uwaaaaaaaa JELESSSSSSSSSS!!
HAHAHAHHAHA.
wei aus nk femes ajak AKU SKALI OK!
waahaha wei tolong kenal kan aku kat lisa wei. jgn sombong!!

HEMY said...

dapat muahhh tuu..tapi ntah2 farid kamil yg reply..tp tak kisah la kan..ekeke

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.jeles!

Matjoe said...

CONGRAT AUS.

ENTRY UNTUK REMAJA SEPERTI AUS

cengkerangcipot said...

jeles la siallllllllllllll

Eqah Zaque Billetdoux said...

~Weeeee.

Itulah ada org kata, sejauh mana pun kita satu hari perasan juga kita yg dunia ne sememangnya sempit.

Patutlah lambat jawab pertanyaan bilet semalam. hahaks.

cik aiLebiu said...

hoh? ok jeles..pasni nk try wat entri psl c adam la kot dpt respon dr sein..hahak!

qismina said...

aus.. mesti ko meloncat bila baca wall ko.. hauhahuahauhahaa.. tahniah2.. ko dapat perhatian dari lisa suriani terchenta

NichKhun said...

hhahaha best nye aus.. ney kau mesti senyum lebar2 je kan ari ni kan? hahaahahaha

Anne Boleyn said...

wallllaweeeeeeeeyyyyh!!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Tak jelesh p0m. Ngeeee

apiih said...

ahahaha..nk try wat entri kat PM la,mane tau nnti die bls kt wall FB aku..muahahaha

zella y said...

feeeewwwiiiiitttt...
wah...lisa surihani tu....
ewah2 xtdo mlm la tu....

Jard The Great said...

wow~ ko leh ngurat die ar neh.. ehehe

nawal said...

jelesnye.. nk try lah kt ldy gaga

ashrafi said...

alaaaa... aku tak herannnnnn.. (<- ayat jeles.. huhuhuh)

|| nemo mimosh || said...

pergh..aku pon nak jugak la tinggalkan link kat die! Nanti aku kecoh2 kat ko..

huh. jeles ok! =)

Izzat said...

giler kentang lah ko aus~~
fuyooh!!!!

siggplus said...

naharom. gila best

Qiha Aziz said...

aku rasa ini entri hangit. hahaha.

wawan said...

hang nak lawan aku kan? =P

Hasrol Nizam said...

wah, ni yg buat aku jeles ni..
nasib baik dia tak ajak dating ke, ape ke..haha

pawaka19 said...

ceh,,aku saggup xmengaku member camni ko kaco awek aku..lisa tu

CikLilyPutih said...

aus jeles lah!

soffya cik bulan said...

hu...lisa tu..aus2..nanti kalau fofular tiba2 jgn lupa kawan.keh3...:P

luvly mya said...

peh.jeles.hak3..pasnie boley try test tengok.hak3

Pipi Muncet said...

jelesh .gedebushhh

morriss said...

perghh!!!!
rasa nak sabotaj je blog nih... hahaaaa..

otak said...

tahniah laaa...

kery tuggu najib plak nak wall fcebook Kery..huhu

atokk said...

wakaka...terkenal lah lepas nie..haha..

violet VC said...

entry awk bakal hangat..=p

pergh...
jelesh jugak nih...hoho

ape pon sokong adamaya =))

NuR 'aQiLaH said...

ta jelesh lgsom..
hakhak~

DaHLia said...

ermm besh gak ek..buat entry, letak kat wall dia, mesti ramaiyang masuk..hehee


hangit??? patutlaa busuk jer ni..huhuh

~ ReD ~ said...

confirm tido malam seminggu kau mimpi lisa aje..hehehe

aneszailani said...

wahhhh..nak apply kat fahrin gak la..heheh

ElyaElmo said...

walaowehhh aus!!!~ gilee gempak koo...!!~ko try scha pulak la wehh..:P

FaTiN said...

aus, bila femes nanti jgn lupakan aku
haha

sayang said...

sy lain pulak .. drummer hujan gelakkan saya kat twitter lol ..

tp memang terharu hahahha

be@r-d0t said...

saya pun suke lisa surihani...cantik kan dia..wah...tahniah lisa nmpak u...hehehe

.Huda Luna♥™ said...

aku selalu gak twitter ngn zahiril
die respon

aku suka artis yg x sombong

Sakira said...

OMG. Ramai yang terpercaya. Haha :)

Eyriqazz said...

congratz bro,Aus yang hensem lisa surihani pun tergoda...

keep it up...entry aus pun dah nampak peningkatan dan lebih matang...

ザ-sylver-shooter said...

jeless sial,lay-out dah le same

farenova said...

sungguh jeles, tapi usaha patut dipuji!

edda(",) said...

cayalah~

Mummy Jelly said...

agghhhhhhh.... x kisah la...nampak gak nama mummy kat citu bawah komen Lisa..hahahaha

Aus...elok2 ngan anak dara org..kang kene tangkap kang..hahahah

Sumijelly.com

helena's said...

gila vavis laaaa.,nak buat enrty untu torres agak2 dia baca tak?

bellar0ssa said...

ceh kau aus.jeles.

haha,tah2 farid kamil post?

Epul Azimi said...

ko tau tak,tak tau?ok2,skunk aku bagi tau ea...aku dengki kt o lah....hahahaha

enyheartsdiamond said...

gila best! :))

aizuddin.com said...

aku nak mia sara lah komen kat fb aku camni..hehe

Jejaka Terhangat said...

tiada apa yg nak dijeleskan..artis tetap artis..cuma rupa paras jadi ukuran..aicehh..!! =p

Anda Mungkin Meminati Juga