Sunday, April 18, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair | Entri Sapaan





Ok , baru pulang dari Gatsby deodorant Street Fair , seronok dan agak penat .

Kerana mata sudah layu , badan sudah lawe ( penat ) . Jadi ini dikira sedikit entri sapaan la untuk sedikit tatapan 






Semasa sesi pendaftaran . 






Gadis - gadis gatsby , sangat sesuai bagi mereka yag gemar mencuci mata , hahahak . 








Sempat lagi matjoe bergambar bersama Alisya , bakal blogger terkenal suatu hari nanti . 






Dan ini antara rakan - rakan blogger yang hadir . Bertemakan ungu . 


Sekian laporan entri sapaan . 









40 comments:

budakhitam said...

last2 kena pakai merah..hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.oit aus
.ko kejiii
.kacau kite tdoo
.waaaaaa T.T

Qiha Aziz said...

mmg penat. nasib baik aku jumpa gak ko. kalau tak aku nak cakap ko sombong dah. hahahah.

ismishahril said...

kalau la ade lucky draw dpt gadis gatsby. mau 2000 bloggers yg dtg nnti. haha

Hasrol Nizam said...

terasa kejelesan sebab tak dapat pergi sana..haha

|| nemo mimosh || said...

jeles !

Anne Boleyn said...

Hoiii! kot ye pon entry sapaan..agak2 r.. tak letak gambar aku langsung!! kecik hati aku doe.. camne nak besarkan balik neyyy??

Azuan said...

gua tak nampak lu pun haha~

Jard The Great said...

gmbr last tuh.. ko nmpk cam nyah.. wakakkaa

BeaN MorENo said...

mana gambar aku!!!

HEMY said...

dem...aku cuma terkilan ngan gadis gatsby je...kalau aku mai kompem mintak bergambar ngn diorang

::cdot the dot:: said...

sampai ati pergi tak ajak...hmmm...

Cik Norfa said...

@ismishahril blogger lelaki jela kan..hehehe

CikLilyPutih said...

oit dah bangun2 jgn nak tido2 lagi, pi buat entry masukkan gambo2 yang lelain plak

pawaka19 said...

wow..dpt wit ke promote gatby ni...bestla..

Yatre Hayati said...

jelesnya....sob sob

.::WaNiE::. said...

hi aus

huhuhu

laila said...

apekah yg selepas sapaan ni?

Epul Azimi said...

nampak cam gedik la pic ko yg last tu.....heh

syahirul said...

best kan event semalam :P huhu...

Ery Farieha said...

haha
byk kali kot nmpk ko
and aku tau ko ausmelankolik
tp tulaa, aku jrg tego ko kt blog
tu aku tak tego tu
huheeee :P
next time aku tego.keh4

helena's said...

aus nih yang mana?yang di annouce tu eh?glemer nye kauu..

dr saya,..


anonymous

applesakura said...

alaaa..nk ikot jugak~~~ waaaa

Shahrul Shaharuddin said...

Aus dah feymess.. hehe

yours
Anon.. :D

Rabia Sensei said...

Saya pun di sana gak =)

enyheartsdiamond said...

aww.. bangga i dgn u..hahaha :D

JMR said...

bro, aku lupa nak amik gmbr ngn ko la..aishh..rugi tak amik ngn org femes nih..

Anak Perak said...

we want more..we want more...hehe..

hans said...

seronoklah korang

cengkerangcipot said...

ni je?
adushh

deqyalalink said...

cis aku tak g kerane aku balik muo

Mummy Zara Sofea said...

i ws there too..best!!!!byk deod bwk blk ..hehe..

hBz said...

urgh. gadis2 gatsby. beb.boleh sentuh sikit tak diorang ni? ke boleh tengok je?

cik eykameow :) said...

wah.. dah start buat entry... :) gud2

fatynlicious said...

amboi aus.. makin aktif noo skrg

hahaha

btw, amboi gadis gatsby!

maisyara Pot! Pot! said...

aus dah maju. aku bangga dgn ko. hahak.. ^^

Matjoe said...

best, aku ada 2 gamabr dlm entry sapaan ni. cayalah aus

cik bunbun said...

olala. purple. :) sekiannnn:D

Nurul Harun said...

ramai gak ek!

qilamahadi said...

hello
sy pun ada tsana
:p

Anda Mungkin Meminati Juga