Tuesday, April 27, 2010

Terima Kasih Intan | Terima Kasih Anak Perak

Selamat datang . 


Hari ni aku telah melawat semua yang datang komen dekat entri Lisa Surihani hari tu . Cuba lah check blog kau orang ada tak komen hangat dari aku , hahahahak . 


Macam yang kau orang nampak , layout aku sudah bertukar dan ditambah akses - akses kemudahan awam . Tetapi ada sedikit masalah pada iklan nuffnang dekat header . 








Iklan nya agak tersorok dan seperti malu - malu untuk keluar menari . Apabila di click automatik dia akan berubah kedudukan seperti gamabr dekat bawah ini .







Ha , camtu la gamak nya . Semalam masa skodeng dengan Intan ok pulak , hari ni tiba - tiba berubah angin jadinya . Tiba - tiba aku teringat kisah Bean yang dibantu Anak Perak dan tanpa segan silu dan sedikit tebal pipi ini aku meminta pertolongan nya . 


Dalam masa beberapa minit je , Anak Perak berjaya setelkan . Dia kasik adjust letak iklan tu betul - betul atas header yang kaler oren tu . Hahahahak . 



KEAJAIBAN DI SEBALIK KEJADIAN 


Sini aku ceritakan sedikit keajaiban semasa bantuan diperlukan .

Serius Anak Perak dah macam tok moh , belum sempat aku cakap apa problem dekat layout dia dah boleh setelkan . 

Soalan yang aku tanya : Helmi , layout aku  ade prob sket la . 

Jawapan Anak Perak : Kalau aku letak iklan tu dekat header kaler oren ok x ?? 


Belum sempat bagitahu sakit apa , dia dah dapat detect , hahahaak . terima kasih la Anak Perak oii . Hahahak .








Ini aku sertakan wajah Anak Perak yang tampan bergaya khusus untuk gadis - gadis di luar sana . Gambar yang aku tangkap masa Event Samsung Corby . Hahahak . 


Terima kasih dekat Intan dan Anak Perak sebab tolong betulkan layout aku , ok . 


Sekian .



P/s : dah berkenalan dengan layout baru , click Sesi Perkenalan 

18 comments:

BeaN MorENo said...

fulamak zahid seyh

Jard The Great said...

ensem gak la mamat anak perak tu.. wakakaka

Cik Norfa said...

oke layout ko memang macho abis! oren tu warna fvret aku! nanti aku tukar layout jugak ar camni..pastu terus bagi anak perak edjas..haha walaupun takde ape2 prblem..huhu

helena's said...

nak berkenalan ngan anak perak lah camni..

hakimfaridzul said...

ahahaha..
anak perak nak tolong buatkan header tak agak2??
agagagaga

~ ReD ~ said...

hoh JARD,, kau kena tengok depan2.. lagi hensem.. huahuahua

zida said...

okeyy bro. layput ni best sikit :D

Nurul Harun said...

kirim salam la kat dia. hhaha :P

pawaka19 said...

oh anak perak ni penah praktikal kat majlis pembandaran manjung dulu..popular dia sekarang..

miss neelopher said...

fuyyo encem encem! cair! haha

|| nemo mimosh || said...

ala, baru nak tengok hasil, tak kuar pulak iklan nuffnang nye..

lain kali jengah lagi.

fatynlicious said...

wahh layout baru menawan!
buatkan i satuuuuuuuuuuuuu

Kancilbiru said...

anakperak memang blogger tersohor kat ofis gua di uitm...dia programmer der.. so berapa lu bayar gaji dia? setara tak dengan ofis gua bayar dia? hahahaha...dan dan aku jadi batak!~

nawal said...

isy2.. ni yg tertarik dgn org genius it nih..

::cdot the dot:: said...

huh!!! makin menyusahkan aku...

samanosuke_04 said...

ceh, mintak tolong aku pun bleyh.. pastue promote gambar aku plak kat kengkawan ko.. ingat ye, next time carik aku.. hhohhoo

Anak Perak said...

wah,aku tido malam ni dgn muka tersenyum. lepas ni buat business lak jual css.KancilBiru jd setiausaha.haha..

Matjoe said...

btul lerr. layout ko ni lebih terbaik. nak klon bleh tak??

Anda Mungkin Meminati Juga