Monday, May 24, 2010

Contest | Slogan untuk Abang Eq

Selamat datang . 


Hari ini simple sebab aku nak try join contest yang paling simple iaitu Slogan untuk Abang Eq 






SLOGAN AKU , 

" hmm...saya follow ' Kurasakan Something ' kerana ' Kurasakan Something ' pada blog ' Kurasakan Something ' ini dan ku harap pemilik blog ' Kurasakan Something ' merasakan something juga pada blog aku seperti mana blog ' Kurasakan Something ' sama - sama merasakan something .


Cantik , tak lebih 30 patah perkataan . Jadi aku harap slogan aku ni takde sama dengan siapa - siapa sebab aku tak check entri sorang - sorang yang masuk sebab aku bukan pengadil , hahahak . Lagipun aku nak pakai duit ni nak bayar saman , hahahak .


Sekian . 


P/s : Kalau ada yang berminat nak join , boleh click pada gambar . Hahahak .









21 comments:

Kancilbiru said...

ku rasakan something....mesti ko menang ni...heheh

Aus MeLankoLik said...

@Kancilbiru

thanx nizaa , haahhak .

Sendra said...

kurasakan something kau kalah ni aus..hakhakhak.

all the best der!

maisyara Pot! Pot! said...

aus, belanjer aku makan kepsi bila menang nnt yeah? xD








ngeee^^

eqbalzack said...

woww! tq bro....
abg eq dah linkkan dengan blog abg eq....
thanks bro.!

Matjoe said...

gud luck bro. mmg susah jer aku nk paham

INTANKUTERPILIH said...

kurasakan something jer dengan slogan aus nie...

~ ReD ~ said...

ku rasakan.. abg tu mcm kacak je..:D

|| nemo mimosh || said...

haha. buley pulak macam tu eh..:P

BeaN MorENo said...

ku rasakan something fishy here

pawaka19 said...

ku rasakan something aus akan kawin 2 ooh!

New Entry Pawaka19 Dot Com
"Pemulihan Dara,apabila sudah ditebuk tupai? "

mama zharfan said...

salam ziarah..good luck!

helena's said...

rasa macam something lah..



macam boleh jek nih,kehkehkeh

eqbalzack said...

kalau masa free nak juga masuk...
tesis ni bikin abg eq pening laa...

hazarimi ♥ said...

macam best jer...
nak join tp tkot potong jalan aus...
hahaha

Yatre Hayati said...

kreatif ni..mana dtg ilham?? dari toilet kah?? :p

Ery Farieha said...

gud luck!
heeee

F U N F A B U L O S I T Y said...

menarik kontes ni..
baek punya slogan en.aus!haha ;D

::cdot the dot:: said...

aku doa ko menang...boleh blnja check in....eh??

enyheartsdiamond said...

haish! main2 lah aus ni! ;p

Hasrol Nizam said...

rasa macam dah lama je kontest ni kan., mesti ramai yg masuk..pape pun..gudluk maa

Anda Mungkin Meminati Juga