Monday, May 3, 2010

Untuk Komen Sahaja , Jangan Baca

Assalammualaikum dan selamat datang ke  blog picisan . Buat julung - julung kalinya , rasanya ini pertama kali aku memberikan salam dalam permulaan sesuatu entri . 



Ini update pantas kerana aku sekarang berada di luar kawasan , tidak berada di rumah lagi dan kerana itu sesi skodeng tidak dapat disiarkan semalam . Mungkin aku akan keluarkan malam ini ataupun malam esok , itupun kalau kau orang sudi menerima . MIntak maaf naa . Cek tak sengaja . Hahahahak .


Akhir kata , minta maaf atas kesalahan aku dan doakan aku dipermudahkan menjawab peperiksaan akhir pada esok hari . Sekian update pantas .



31 comments:

Q said...

aku confuse dgn tajuk kau. kau nak suruh org komen tanpa baca? hahaha.

BeaN MorENo said...

amin - aku komen...

serol said...

gudluck der exam tu..

maisyara Pot! Pot! said...

ptt ar ko dh tk bebel2 dkat comment entry bru aku.. isk..

*smoge ko jwb exam bebaik yea. xD

Shahrul Shaharuddin said...

good luck Aus! :D

zella y said...

gud luck aus!!

abangfaizul said...

ko exam kat ne esok aus? BP aras 1 ke 2? DTC?

Sendra said...

kau ni,bean baru puji penulisan kau bagus,tengok2 kau buat entry macam ni pulak..hak3..

goodluck der.

Pipi Muncet said...

insyallah!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aku maafkan kau :-P





aku dah habessssssssssssssss !

Nurul Harun said...

pelik juga ni. mcmana nak komen kalau x baca?

cik bunbun said...

alemak. dah baca. haiyokk

oh aus esok ade paper. kekekeke;P

ElyaElmo said...

ko tuka layout yeh..br pasan :p

::cdot the dot:: said...

waalaikumsalam....ya allah, ya tuhanku..ko permudahkan la aus utk menjwb soklan exam esok....tenangkan la hatinya, bersihkan la fikirannya dari anasir2 laknatullah...ko tu njukkan dia ke jalan yg benar..amin ya rabbal alamin...

Aus MeLankoLik said...

@::cdot the dot::

amin cdot , aku terharu . hihik

FaTiN said...

good luck!
jgn lupa bawak toyol sekali esok

Papa meow said...

Salam juga,
ya...gud luk jga buat Aus ;D

|| nemo mimosh || said...

GUD LUCK AUS !
(YEAY!)

Epul Azimi said...

sori,aku terbace la entry ko..hehehe
good luck bro..:)

|arieza| said...

eh,. nape rasa mcm penah bace ek entry ni? ermm pelik.

penaberkala said...

dh abis exam ke bro?
apepun, good luck utk next paper

Sharinginfoz said...

komen jangan tak komen kan....

Lirik Lagu: Yuna

Kancilbiru said...

alamak...aku terbaca. macamana? dan komen jugak..larikssssss!

helena's said...

aku tak baca nih terus komen..semoge dapat jawab dengan jujur.haha

soclose2213 said...

best of luck dear..

mie said...

xbaca apa2 pun..
terus komen la..
hahhahaaa

knowg said...

hahaha gud luck! ;D

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

all the best bro :-)

kak ina kl said...

semuga berjaya dalam exam..dapat kerja..pastu dapat pinang awek kamu tu.

Muaz Faris said...

moga berjaya.. aku suka betul dengan blog ni.. tiap-tiap hari datang..

datang blog aku pulak.
http://www.muazfaris.co.cc

F U N F A B U L O S I T Y said...

satu entry yang memcahkan tradisi blog kat malaysia lah ni-very rare n dizzy2 skit bile amati entry ni ya aus ;D

Anda Mungkin Meminati Juga