Sunday, March 7, 2010

Demi Pak Long dan Erra

hahaha , tajuk nak best . Disebabkan pak long dan eyra dah tag aku . Jadi dengan rela hati aku menjawab . Bukan senann beb aku nak jawab tag . maybe diorang ni ada satu aura membuatkan hati ku terbuka nak buat tag ni . Hahahha . Nah .


Aku suka wallpaper ni sebab bahasa klasik aku guna . Hahahak .

Aku nak tag :

1 . Mak aku tapi dia takde blog 
2 . Abang aku tapi dia takde blog jugak .
3 . Jiran aku tapi dia takde blog jugak .
4 . Misha omar sebab aku minat dia .
5 . Lecturer aku biar dia sayang lebih pasni .
6 . Semua yang takde kena mengena dengan aku .Biar dorang tak jawab tag ni .

Hahahahak .


sekian , wabilahitaufikwalhidayat , assalamualaikum .

25 comments:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

owh ...nasib baik tak kena tag... hehe larriii

Eyriqazz said...

macam jiwang je wallpaper aus tu...hik3...

enuLwanie said...

gambar klcc tu snap sendiri ke?

cantek.

deus X machina said...

asal ko tak pakai wallpaper pertama komplex ke, sogo ke, c.m ke....erk888

Sendra said...

baik kau tukar nama sekarang aus..kau ni sangat jiwang rupanya...haahaahah..

p/s:bang..awak tu jiwang simpan2 lah sikit..hahhhaha..

deqyalalink said...

cantik wp kau...ak pon kena tag betapa malas nya nak jawab !haha

fatynlicious said...

wahh wallpaper aus!
haha

ejaa said...

xcun wp.
haha kutuk.

Baby HeL said...

hahaha....lawa wallpaper kau....tapi sedikit jiwang..cait!

Baby HeL said...

hahaha....lawa wallpaper kau....tapi sedikit jiwang..cait!

YobSumo said...

aku tak bleh bayang sejiwang ini kau.

|| nemo mimosh || said...

haha..akhirnye..tenkiu very much..psstt..aura ape tu? ceh3! :P

Epul Azimi said...

ko tag misha omar,nape tak tag fasha sanda...hahaha

|| nemo mimosh || said...

yang confirm aus mmg jiwang..i like..huahua..seswai..:)

Mr.Z said...

Klasik seyh wallpaper ko, tapi jiwang la pulak..kah3 :D

cik bunbun said...

aus ni malas ke?;)

soklan berani mati wakakaka.

btw,nice angle klcc tuh. ngee :D

Aus MeLankoLik said...

@Eyriqazz

xdela , tu sajak la..haha

Aus MeLankoLik said...

@enuLwanie

yup , aah . da lame da amik . haha .

Aus MeLankoLik said...

@Sendra

cet , sendra kutuk aku..hahaha..
ni bukan jiwang la..haha

Aus MeLankoLik said...

@YobSumo

yob,jangan tuduh aku..
hahaha .

Aus MeLankoLik said...

@Epul Azimi

fasha da kena gam..
haha..

Aus MeLankoLik said...

@Mr.Z

ahahaha , mane ade la..

Aus MeLankoLik said...

@cik bunbun

aik ?? nape bunbun..haha

enyheartsdiamond said...

kena tag 2 kali..taktau bila nk buat..nasib aus tak tag juga :))

Aus MeLankoLik said...

@enyheartsdiamond

hahaha , malas nak tag orang .
sape nak boleh buat...
kekeke

Anda Mungkin Meminati Juga