Tuesday, March 2, 2010

Gathering | Kisah Klasik Pahlawan Melawati [ Epik 1 ]



















BERSAMBUNG.....APA AKAN TERJADI PADA PUTERA MELAWATI ???
BAGAIMANA PENDERHAKA YOB SUMO BERJAYA DITUMPASKAN DI MELAWATI ???


WATAK - WATAK KLASIK

ENY sebagai DANG ENY 
MELZ sebagai PANGLIMA MEL ROMEO 
KAK LILY sebagai BONDA PANGLIMA MELAWATI 
DAYDECK sebagai KONCO BERMOTOR 



p/s : Nanti sambung lagi , aku ada test esok tak dapat update banyak - banyak . Hahahahak .






35 comments:

bilis said...

1st

BeaN MorENo said...

ces!!!siap ada cite klasik skang...hak2...

Melz said...

wakakakakkakakka.... Tak sangka aku dapat watak baik ! cilaker suka gila aku!

enyheartsdiamond said...

Dang Eny sangat suka akan entri ini!!! :D

*flying kiss to kanda :D

enyheartsdiamond said...

btw, semoga berjaya dalam perjuangan esok :D

Aus MeLankoLik said...



@ BILLS

hahaha , cepat ek kau .

@ BEAN

kena ade lain sket , hahaha .

@ MELZ

hahaha , saje bagi kau can.


@ DANG ENY

hahaha , ade2 je eny . thanx

Epul Azimi said...

ko rase berape bajet dan keuntungan citer ni....hahaha

pepepon aku akan tunggu sequelnye....hahaha skali lagi

Aus MeLankoLik said...



@ EPUL

hahaha , bajet berjuta ni . hahahahak .

YobSumo said...

apsal pulak aku penderhaka! apa salah aku! takpa2 takpa2 sulalah aku! kalau darah aku hijau sah aku alien. hahahhaha!


eh, all da best test esok!

daydeck86 said...

apsal aku jadi konco bermotor lak ni
ahahahahahhah

pawaka19 said...

sungguh berseni aus ni..ini pon boleh diubah suai menjadi ceritera plak ek..

mohdhairihassan said...

mesti syok kan...
aku takde lak tym tu.. T___T
amcam test?

Eyriqazz said...

hik3,ada cerita klasik..mesti bean ni jadi musuhmu...apapun,kreatif aus..I like it...

Baby HeL said...

nak lagi.....nak lagi...

CikLilyPutih said...

wahai anakandaku sejak bile plak aku naik pangkat jadi bondamu. ermm xper2 siap ko.. jaga dang Eny, pegi angkat jemuran hujan dah turun..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wakakaka!
.cpt smbunggggggggg

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wakakaka!
.cpt smbunggggggggg

elmo said...

bestnye kalau dapat join..~

helena's said...

okay aku gelak dalam nangis,hahaha


err aku ade berlakon tak?







aku suka berlakon aus,,







dulu masa sekolah.aku jadi pelakon terbaik tahu?







hahahaha.aku jadik gundik duh.malu!










tapi aku berjaya...hahahaha








oke,aku suke cerita nih.cepat sambung!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

watakkkkkkk l0lly perlu dihidupkan segera.


sebagai puteri hang l0lly !

fatynlicious said...

eh aus. kenapa dah kurus?

qismina said...

good luck test esok

ween said...

HAHA. kelakar la kau ni adik. good luck test esok. dpt A, kakak belanja eskem.

Aus MeLankoLik said...



@ FATY

mane ade kurus . hahaha . biase je

@ ALL

ok2..sabo2..nanti aku sambung..

semua watak ada ok !! haha


maisyara Pot! Pot! said...

sejarah pahlawan melayu baru ni. pak! cepatan sambong ya ini cerita dong. ku kepingin mahu tahu apa tjadi sama itu putera katak ni. xD

Aus MeLankoLik said...



hahha , nanti aku buat dvd..hahahak..

enyheartsdiamond said...

woah..pakai domain???OMG!

zella said...

ooo..ade test ye...
dh...gi study!!
gud luck!!

eYra said...

SIAP ADA KISAH KLASIK TU...

NICE STORY....

CPT2 SMBG..NK BACA STRY STRSNYA

Gadis H said...

tinggi tol imaginasi die... bleh thn... not bad... =)

enyheartsdiamond said...

kanda..tolong promote!
kasi dinda menang :)

vote number 25 here!

http://meandmylife1376.blogspot.com/

deus X machina said...

ko xtry hantar ke cerita ni utk slot samarinda
erk888

Aus MeLankoLik said...



@ DEUS

hahahahk , kena call tiz zaqyah jap
hahaha

@ GADIS H

hahaha , tq . kau nak watak gk ke ?
hehehe .


@ ZELLA

tq zella


@ EYRA

sabar la..hahahak


Jogger said...

nicely done beb... bijak2

Lizz said...

wah, ade bakat jadi penulis skrip ni,hehehehe

Anda Mungkin Meminati Juga