Sunday, March 14, 2010

I'm Going to the Gatsby Deodorant Street Fair !


Hai ! ya , selamat datang . Sedikit info tentang Gatsby Deodorant Street Fair yang akan diadakan pada 

Tarikh : 17 April 2010 

Lokasi : Front Foyer , Ground Floor , Berjaya Times Square , Kuala Lumpur 

Masa : 10 a.m sehingga 5 p.m




Antara aktiviti yang akan diadakan adalah seperti 





CABUTAN BERTUAH

Hadiah yang ditawarkan mencecah rm 15 000 dan terdapat gajet - gajet yang hebat menanti anda .

Selain itu , terdapat juga permainan seperti 



AIR BAG SUMO WRESTLING

dan berbagai - bagai lagi aktiviti menarik menanti anda . Jangan lepaskan peluang . Anda bolehlah melawat web rasmi gatsby street fair dan terdapat berbagai hadiah untuk anda menangi di sana , untuk keterangan lanjut lawati 





Jumpa anda di sana !



terima kasih kepada nuffnang dan gatsby .


19 comments:

Jard The Great said...

arghh.. tak dpt nk pergi.. sedey..sedey..

kalo menang adiah.. bg aku sikit bole? ehehehe

Shahrul Shaharuddin said...

TERBAEKK lah abam Aussss.. heheh jumpa anda di sana.. :)

Frazi A said...

ak x d undang pn! ciss...hee..kpd oing oing yg pergi semoga berjaya di akademi!

CikLilyPutih said...

dpt jemputan gak ek?

laila said...

kenapa dorang xpilih aku???
aku dah reply emel tu
huaaaaaa

ejaa said...

entry ini tak akan meletopp.
hehehe.

qismina said...

hulur2 ar skit bila dpt adiah yer.. hahahaha..

FaTiN said...

aus, lucky draw tu kalau ko dapat nanti kita kongsi ek :D

haha

Mr.Z said...

jauh beb!
x pe2, nanti ko dah pergi, jangan lupa bawa balik hadiah, kita share yek!hahaha

JAI said...

yeahhhh..ramai-ramai kita pegi..jumpa kat sana wehhh..kalau ada team event kita tubuh satu group bro...

Baby HeL said...

17 aku cuti..yey!tapi takde jemputan.....huh!tak yey balik lah..hahahahha...aku nk hadiahhhh kau......

pawaka19 said...

oo ni la projek 400 tu...menarik.

psychopath said...

saya pergi =D

Aus MeLankoLik said...

@Jard The Great

x dapek la jard . hahaha .


@Shahrul Shaharuddin

ok , nnt boleh plan events ko .

@CikLilyPutih

ntah la kak , die suh wat entri .

@JAI

hahahak , berita faham 1

deqyalalink said...

halamak cam best je...rabu ni ehh..kompom g kompom kompomm

silencer@chaie said...

laa.. aritu kata xdapat..

Matjoe said...

hahaha, nk pow rokok dunhill aus kt sana nanti, nak kasik kat pak guard berjaya times square

enyheartsdiamond said...

going tooo!insya-Allah :)

sumijelly said...

mummy x moh apa2 pun..
mummy nak $$$$$$$$$$$$ jer..hahahaha

Sumijelly.com

Anda Mungkin Meminati Juga