Thursday, March 18, 2010

Thank You Nuffnang !


Selamat datang . Hari ni aku bercuti , hahahahak . Bantai tido sesuka hati dan hati pun terasa seronok sekali . Owh ya , bangun - bangun je bukak blog dan nuffnang . Hasil nya , nuffnang bernurah hati lagi sekali memberikan buffer earnings pada blog picisan ini .






Rasa macam terharu lak , hahahak . terima kasih nuffnang . Alhamdulilah .


Kedua , bukak - bukak email . dapat invitation dari nuffnang untuk ke Gatsby Deodorant Street Fair .




Jadi kepada semua yang telah dijemput , TAHNIAH !

insyaallah , aku kan pergi . Nanti boleh jumpa kat sana . Kita buat satu community lagi . Ok .


Terima kasih kepada kawan - kawan blogger , melromeo , bean  moreno dan abang GTO . Hasil tunjuk ajar diorang semasa blogger gathering memang terbaik sekali . 


sekian .







29 comments:

Natasha said...

Jumpa Aus kat sana nanti okey

Sendra said...

weyh,sila respon pertanyaan aku kat message box fb kau..

siot lah kau..aku punya buffered semuaaaaa dah jadi metered..kini aku tak punya sebarang bufferd lagi..nasib baik earning aku boleh tahan pada aku,tunggu cash out je..jadi aku masih sayang kat nuffnang..

Fathiha Zainal said...

Tahniah for the buffered! :)

FaTiN said...

asal aku belom dapat buff ni? aus, bak buff ko satu hahaha

I n n z said...

minggu neyh nuffie baek ouh
ramai dpt buffered :)

samanosuke_04 said...

ouh, aper yang diorang ajar waktu blogger gathering tue? ajar rr sini skali...

siggplus said...

jumpa kt sana k

walau aku x pegi, saja nk ucap. haha

F U N F A B U L O S I T Y said...

wahhh-tahniah-projek 400 ratus tu ea?best tuu-dex dapat gak-tapi tak publish pun entry sal gatsby tuu-aus, masam lorr-(sambungan dr c-box)hahaha ;D

maisyara Pot! Pot! said...

aku lau dpt benda ala tu pun, tak dapat nak pergi ler. ssah tol jadi anak bongsu ni... =,='

.Huda Luna♥™ said...

tahniah dpt buffered.

huhu.


n jumpa di sana!

haha

aku x d jemput

laila said...

pehal semua org dpt aku xdpt?
huahhhh

Yatre Hayati said...

seronoknya..bila la masa ku akan tiba =(

CikLilyPutih said...

bertambah k lily jeles dgn ko nie tau!

deqyalalink said...

taniah la yeeeeeeeeeeeeee :P

enjelinajolipit said...

gua hari2 bukak emel. tak dapat jemputan pon. len kali gua kawen, gua malas nak invite nuff ah.




apa rahsia bole dpt invitation tu ek?? heh!

::cdot the dot:: said...

haa bgusla dpt rezeki, telan sorang2...bgus la...ko mmg xda ati nak campak2 sikit kat aku kan, aus..

pawaka19 said...

peh kaya la lepas ni aus.jgn lupa blanja hahaha

BeaN MorENo said...

aus dah hebat skrg...

Hana's Love Nest said...

banyak ke dapat?? nak sikit??? hehe :p

kak ina kl said...

salam aus...amboi kalah akak lah pulak..tak aper..dah rezeki kamu..

Eyriqazz said...

jumpa aus disana..jgn lupa bawa buah hati..hik3

ElyaElmo said...

jelessnyee wehh!!~semuaa orggg dok dpt buffered earningg...wuuuuuu

pak long said...

salam buat aus...
rejeki melimpah ruah..jangan lupa hamba disinun..

fatynlicious said...

wah wah dah maken glamer skrg!

Papa meow said...
This comment has been removed by the author.
Papa meow said...

Tahniah Aus.

Pa Dapat gak tu, tp tgh berkira-kira nk pg ke x.

Sbb malu2 kucing sket. Hahar

|| nemo mimosh || said...

beshnye ko..aku tak dapat pong? :(

Aus MeLankoLik said...

@samanosuke_04

ahahaha , banyak la . insyaallah nanti ok !

Aus MeLankoLik said...

@enjelinajolipit

hahahak , gila kejam kau !! haha

Anda Mungkin Meminati Juga