Friday, March 12, 2010

Edisi Basuh Kereta

Selamat datang sayang . Semoga sihat - sihat selalu . 


Semalam balik lambat dengan alasan konon sangat penat bekerja sebagai pencuci kereta . Jadi kalau kau orang ada rasa kereta sangat kotor boleh la datang ke UM untuk membasuh kereta , serius tak mahal dan harga masih boleh dirunding . Tapi diskaun harga aku nak ingatkan tidak termasuk untuk kereta kebal dan kereta sorong atau sebagainya . Tujuan nya adalah satu , mengumpul dana untuk menyambut physics night dan keperluan modal untuk membeli sabun bagi meraikan parti buih pada minggu hadapan .
Kalau mahukan harga lebih murah , sampai sahaja jabatan fizik katakan saja
" Aus Bagi Promosi " , pasti harga runtuh untuk basuhan kereta dapat anda nikmati sesedap rasa . 


Walaupun aku cuma basuh sebijik kereta secara keseluruhanya tetapi penatnya tetap seperti mencuci 15 bijik kereta dalam sehari tanpa henti di bawah terik matahari .




Jangan tanya aku apa budak baju putih tu buat . Kalau berkeras mahu tanya mungkin aku terpaksa jumpa kau orang secara peribadi untuk memberikan jawapan . Mungkin juga aku perlu mereka satu forum asli bagi mencari satu kepastian . 


Sebagai penutup entri , aku ucapkan tahniah kepada mereka yang berjaya dalam SPM dan pada yang kurang berjaya jangan kecewa , ingat tips - tips yang aku bagi semalam . Apa yang aku bagi sila praktikkan . Hahahak .





37 comments:

ejaa said...

1st ke??
hahha
mak ai..buat party buih tu! dasat kau.

deqyalalink said...

jadahnye..aku bagi kau kereta mayat bg cuci boley?:p

Natasha said...

kete lembu diterima x aus???

BeaN MorENo said...

huhu...jap lagi aku sampai anta kete aku

sWeEtDaRLinG said...

uikksss hang kat UM ker..? ari Ahad apa ada kat dewan UM sana?
sweetdarling79.com

sumijelly said...

ooo...mummy suh basuh kete kat umah malas yek..
kat luar rajin ko basuh walaupun sebijik!muahahahaaaaaaaaaaa

http://sumijelly.com

zella y said...

xde kete plak nk suruh di basuh..klu lori bole x??? hehheheh

F U N F A B U L O S I T Y said...

dashyat sungguh party tu kan?
mengumpul dana untuk menyambut physics night n parti buih sabun tuu-
sungguh tak percaya aus sanggup buat parti2 liar macam ni-sedih dex. ;D

~ ReD ~ said...

nak join parti buih laa.. boleh??hahaha ;p

CikLilyPutih said...

bile parti buih? ikut!

Hana's Love Nest said...

Nak join physics night tu boley??? Nak cari bakal encik suami yang 'good2' hehe :p

Hana's Love Nest said...

Nak join physics night tu boley??? Nak cari bakal encik suami yang 'good2' hehe :p

helena's said...

aku nak tau gak ape baju putih tuh buat..

pat jumpe aku personally..hahahah!

kompom ko tak penah cuci kete kan?huakaka

aku suke cuci kete malam2!


eh?hahaha

Matjoe said...

jauh ler um...

maisyara Pot! Pot! said...

meh aq tulun ko wt parti buih.. ahahahak! xD

aq nk praktik kn tips ko smlm.. tp tk jd..

jaa sweets said...

huikkks....bole join x prty buih n physics nite 2...ekekeke~

Aus MeLankoLik said...

@deqyalalink

boleh , cuci kau skali a.k.a mandi mayat..hahahak

Aus MeLankoLik said...

@Natasha

tak , tapi lembu diterima..boleh masak time party .

Aus MeLankoLik said...

@sWeEtDaRLinG


festival seni x silap..hahaha

Aus MeLankoLik said...

@sumijelly

sori mummy , aus jelly sibuk membanting tulang..haha.

Aus MeLankoLik said...

@zella y

boleh , apadahal zella . haha

Aus MeLankoLik said...

@~ ReD ~

red , bagus .org cm kau aku suke..hahak

Aus MeLankoLik said...

@Hana's Love Nest

datng saje la..yg plg kacak pun aku je..hahahak

Aus MeLankoLik said...

@helena's

hahaha ,nnt kite date..haha..
gile kau cuci malam2..

Aus MeLankoLik said...

@jaa sweets

boleh je bg yg x malu..
hahahk

Epul Azimi said...

aus,kete kontrol brape ko caj?...hehe

ParkAir said...

kete je ke bleh basuh, motor tak bleh? motorbot. XD

Cik aiNa said...

brape caj? ade mega sale x? hahaa.

Kancilbiru said...

baru hang rasa mcm mana penatnya mat bangla dok basuh keta...hahahaaha

Frazi A said...

ala..itu cuma alasan ja...alasan bdak undergrd tuk tido dlm blik kuliah...cis...apa kejadah...lain la kalu ko basuh lori minyak shell ka? lg la penat..(ak pn x pnh buat..hee)...apa pasal tiada gadis manis d ctu?mmg gadis manis tiada terjebak kemalasan kah?heee...ayoyo..apa kata ko cash je earning nff ko, pastu bg kat dana physics???...buat!!!!!!

cik bunbun said...

ape org baju putih tu buwat?

nak taw jugok tak kire. lalala :P
aus, ko UM ke? baru ku tawu. haha

Papa meow said...

Parti "buih sabun basuh" kereta?
Real parti buih?
Hebat. Hahahar...

Aus MeLankoLik said...

@Cik aiNa

hahaha , ingat jual handbag ke . haha


@Kancilbiru

hahak , tp aku bukan bangla

@Frazi A

kecoh la kau boroi



@cik bunbun

aah bunbun .

AzuanBudakMemandai said...

um tue jauh nun di sana...

Frazi A said...

oing..weh ak tgh buat happenings ini blog...salahkah ak..sadisnye..aus tersentap apb berckp psl earnings nuff???uish...

cik eykameow :) said...

biler leh cuci kete saya?

sWeEtDaRLinG said...

last week punya sunday kat dewan tu ada lombong duitt!!!
kata ko nak side income kan?? aduiii kan dah rugiiiii
sweetdarling79.com

Anda Mungkin Meminati Juga