Saturday, March 6, 2010

Gathering | Kisah Klasik Pahlawan Melawati [ Epik 2 ]


Aku mula dari awal balik ok . Hahahak . Baru panjang sikit . 






























AKHIRNYA PERANG BERMULA ANTARA TAAT SETIA DAN PENENTANG DURJANA















********************* BERSAMBUNG ***********************


Hahahak , tiba - tiba takde idea . Sampai sini je la , cerita ntah hape - hape aku bantai .
hahahahak . 


Takpelah , mari aku kenalkan teraju utama ataupun lakon layar 


ENY sebagai DANG ENY

KAK LILY sebagai IBUNDA

MELZ sebagai PANGLIMA MELROMEO

DAYDECK sebagai KONCO BERMOTOR

RINA SALLEH sebagai DANG RINA

YOBSUMO sebagai PENENTANG MELAWATI

EYRIQAZZ sebagai PANGLIMA EYRIQAZZ

BEAN MORENO sebagai HANG MORENO



p/s : Masalah besar , laptop aku setiap 2 jam dia restart sendiri . Camner nak update entri ?







30 comments:

Jeff Syiru said...

hahahhah kreatif bro.... ada sambungan crita tak?

Pisyek said...

1st time aku dgr lappy leh restart sendiri setiap 2 jam...

hehe...

ade hantu kot dlm lappy anda itu...

hati-hati...

=P

zella said...

setiap kali laptop my boss jd mcm tu dia cuma pandai2 n suka2 hati dia cakap "virus...virus" hahhahha

Melz said...

syit ! aku suka entry ini . siyes miahahaha

FaTiN said...

laptop ko ada pontianak niyang rapik tu aus. baik ko pegi beli yang baru
hahaha

miss lolly said...

mel sukelah sbb die digandingkan dgn dang rina.

cishhhhhhhhhh ~

aurikelsan said...

sambar laptop baru la bro

kak ina kl said...

salam aus..la tak habis lagi kisah komik ni..dah seminggu dah ni..kalaulah akak ada tentu akak jadi pemaisuri kan..

*Dak kecikkk* said...

assalamualaikum,
salam perkenalan..:)

Eyriqazz said...

fuhh,pangkat panglima tu sama taraf ngan leftenan ke?Hik3...aku suka hang jebat...thanks aus...

vidadarisakura said...

fuyoo..gila la.

daydeck86 said...

besh siot n3 nih...

♥Huda Luna™ said...

hahhahah kreatif entry ko

cayalah aus!


oi ko pkai window 7 eh?
sm la kite

tiap 2 jam die restart sendiri

ko kne g format

aku mls nk g lg

kisahremaja said...

alamak..... baru je nak layan story... kena tunggu episod sterusnya.....la pulak...

kisahremaja said...

alamak..... baru je nak layan story... kena tunggu episod sterusnya.....la pulak...

hazman aka species1980 said...

waaah..... main paintball tue....sure besh kan.....

kisahsensasi said...

Jalan cerita dan aturan gambar yang sempoi.....

p/s : pasal lappy start sendiri tue.... mungkin sebab virus kot...better pegi check...

Aus MeLankoLik said...

@ JEFF

insyaallah ade..

@ PISYEK

hahaha , bhye lol !

@ MELZ

ade rina , kau suke la..haahak..


@ SURIA

hahaha , byk duit kau .. hahaha


@ KAK INA

hahaha , nak jadi ke ??


@ DAK KECIK

ye !!


@ GTO

hahaha , lagi tggi la..pangkkat tu


@ HUDA

hahaha , pandai la kau..hahaha..aku dah agak da..ces !


@ KISAH REMAJA

hehehe , sori . insyaallah ade.

@ HAZMAN

best gak la..hahaha

@ KISAH SENSAI

mekasih . thnx 4 da advice...

saya yg comel said...

ehem... aku nk ckp baik ko beli lptop baru.. ahaha.. tkdelaa. baik ko pi servis jer.. kipas lptop ko byk kuman.. ahahaha

saya yg comel said...

ehem... aku nk ckp baik ko beli lptop baru.. ahaha.. tkdelaa. baik ko pi servis jer.. kipas lptop ko byk kuman.. ahahaha

.hani fareza. said...

kreatif kott.
rupe-rupenye.
paintball ek.
:)

Kancilbiru said...

waduh waduh...kok kamu kretip bangat sih...

Sertai Contest Aku & Kancilbiru!

Baby HeL said...

okei aku pemerhati dari jauh..hakhak

YobSumo said...

mentang2 lah aku penjahat. kau letak gamaba aku paling sial dalam tu! WOIIIIIII!

habis market aku.

Aus MeLankoLik said...



Erkk , aku tak taw caner nak reply..
hahaha..
time kasih sbb komen..kutuk pun dialukan..
kekeke..


Papa meow said...

Simple tp kreatif, byk idea kamu :D

Aus MeLankoLik said...



Mekasih PAPA MEOW ! .

enyheartsdiamond said...

hahaha..watak eny tak banyak kali ni..rehat sebentar kot :)

Aus MeLankoLik said...

@enyheartsdiamond

lol,hahaha . bagi peluang kat diorang sat..hahahak

Sendra said...

aku panass je setiap kali tengok org update pasal gath main paintball ni..grrr....

hahah..kau dah semakin kearah berfikiran sastera ni bang...

hebak mu ni hebak..hahah

Anda Mungkin Meminati Juga