Tuesday, March 30, 2010

Jejaka Kacak Versus Aus Kurang Kacak


Selamat Datang .



Aku nak minta maaf dulu sebab aku tahu korang mesti marah aku tak balas kunjungan . Sabar - sabar , aku akan balas semua nya tapi perlahan - lahan sedikit . Saja blogwalking secara romantik , baru boleh ' tackle ' kau orang semua nanti . Hahahak .


Terus pada topik . Lelaki Kacak Versus Aus Kurang Kacak . Hahahahak .


BILA LELAKI KACAK










Bila jejaka kacak buat - buat tenang dan cool ,orang akan berkata jejaka kacak sangatlah hebat , pandai mengawal emosi dalam menghadapi masalah .




Bila jejaka kacak suap si gadis makan , orang akan kata jejaka kacak sangatlah romantik . Beruntung siapa yang dapat .




Bila jejaka kacak belikan bunga untuk si gadis , mereka akan kata jejaka kacak sangatlah memahami jiwa wanita yang suka kan kecantikan dan kelembutan .




Bila jejaka kacak hulurkan tangan bersalaman si gadis , mereka akan berkata jejaka kacak sangatlah mesra dalam pergaulan . 




Bila lelaki kacak membantu mengutip buku si gadis yang jatuh , mereka akan berkata jejaka kacak sangatlah prihatin , baik pulak tu .




Bila jejaka kacak menitiskan air mata , semua akan bersedih . Kononya jejaka kacak dianiaya , tak patut dibuat sebegitu .




Bila jejaka kacak pergi gym bina badan . Mereka akan berkata jejaka kacak pentingkan kesihatan .




              Tapi bila jadi pada AUS KURANG KACAK kenapa lain pulak ceritanya ?


              Bila Aus Kurang Kacak :




              Bila Aus kurang kacak buat - buat tenang dan cool , mereka akan berkata ,
              kau ni gelabah la aus , nak buat - buat rilex plak , mengada betul ! .



              Bila Aus kurang kacak suap si gadis makan , laju je mereka berkata . Lah , apahal mamat ni ? gedik je nak suap - suap pulak , makan jela sendiri .  Fine  ! 




              Bila Aus kurang kacak membeli bunga , laju je kena sound . 
              hek ele , lu hati taman la brader . Nak jiwang - jiwang pulak , apahal ? . Baik , aku terima .




              Bila Aus kurang kacak hulurkan tangan nak bersalaman dengan gadis comel , mulalah kena tuduh . Haaa , nak menggatal la tu . Ok , aku tahu .




              Bila Aus kurang kacak tolong si gadis angkat buku terjatuh . Kena tuduh lagi , 
              Eleh , saja la tu cari point nak kenal , cara kuno la woi . Ok , takpe . Aku tak kisah .




              Bila Aus kurang kacak konon buat nak berair mata . Laju pulak orang kata , 
              Hek eleh , gelabah la lu mat , apahal hati kaca ? Mengada cam apa ntah . Ok , aku lagi salah .




              Bila Aus kurang kacak pergi gym nak bina badan . Mulalah pandang - pandang lepas tu mesti cakap , Hek eleh , ada hati nak nampak tough . Nak cover BOROI cakap je la , Hahahahak



                          Cait , tahulah aku tak kacak . Hahahahak . 


                          Akhir kata , selalu nya aku akan tamat dengan SEKIAN , tapi kasi tukar kali ini, jadinya 


                          KESIAN . Hahahak . Hope kau orang enjoy ! 









                          31 comments:

                          Jard The Great said...

                          ahaha.... ko leh bertukar jadi kacak dan tak kacak ke aus?

                          ku rasa ko maintain chumel je... ala gedik2 giteww.. kah kah kah

                          Fathiha Zainal said...

                          Dik Aus! Nape ltk gmbr FA akak tu? Dh mtk izin lom? Ngahahaha! ;p

                          zaza said...

                          cm rendah diri jer...
                          xbaik wo0o...hehehe

                          Natasha said...

                          sapa kata aus kacak angkat tgn....
                          natasha<<<(terkecuali) sbb aus mmg tak kacak tapi dia












































































                          sgt gediq












































                          SANGAT CHUMELL

                          zella y said...

                          setiap org ada kelebihan wlalupun dia xkacak... ;)

                          helena's said...

                          banyak kali suda ku bilang..kau memang tak kacak.tp kau cantik! hakk

                          BeaN MorENo said...

                          aus aku kacak...tapi rilex je...hak3

                          F U N F A B U L O S I T Y said...

                          entry pe ni aus?
                          entry anagau lagi?hmmmm ;D

                          pawaka19 said...

                          dan dan la ko xensem aus..zaman sekarang ni jgn ukur hensome la..skarang ni duit je..ko tunjuk duit..confirm awek keliling pinggang..

                          Billet-DOux said...

                          Terimalah apa adanya..
                          hik2

                          dayah aziz said...

                          ehem...fahrin memang la kacak.....=p

                          daydeck86 said...

                          bersyukur dengan pemberian dari-Nya sudah.

                          daydeck86 said...

                          nak pikir orang cakap susah la idup
                          eheheehehehe

                          huda rahman said...

                          wah.murahnya perempuan di mata pawaka19

                          maisyara Pot! Pot! said...

                          kau memang tak kacak pun. kau comel plus manis gitu. muahahahahaha. :P

                          *aku geli tengok lelaki kacak yang kau tayang gambar tu. eeeeuuu! geli yooo xP

                          crazy_labelle said...

                          kacak tu subjektif..
                          ak rse fahrin ahmad biasa je...
                          tp redza minhat sgt menggoda...

                          ARC™ said...

                          booo aussss muke jawe gile hahah padahal bkn mke ko pun...

                          weh komen2 ni gne sistem ape?apsal pelek melek sgt

                          Cik Norfa said...

                          aku dah agak dah...ko mesti nak jadi aus tak kacak punye...!! sbb aus tak kacak lebih low profile dari aus yang BAKAL kacak..hahaha....

                          takpe aus...aku sokong kau!

                          || nemo mimosh || said...

                          aus kena selalu senyum baru cute! :)

                          YobSumo said...

                          alah Aus poyo. kau memang poyo. kau nak suruh orang puji kau macam FA kan? ambiklah ambiklah.

                          fatynlicious said...

                          haahahak
                          sabaq la aus
                          mulut oang perosak reputasi!
                          buat ja apa yg u rasa patut

                          samanosuke_04 said...

                          hehe, tak penting senanye apa yang org kata, yang penting aku tahu aku kacak.. haha!

                          Aus MeLankoLik said...

                          @Jard The Great

                          comel cam kau , hahahak .

                          Aus MeLankoLik said...

                          @Fathiha Zainal

                          kena mntk izin ke ni..hahahak..

                          Aus MeLankoLik said...

                          @zaza

                          xde la zaza , saje je nk cakap camtu . hahahak .

                          Aus MeLankoLik said...

                          @Natasha

                          ini provok kak tash..hahahak

                          Aus MeLankoLik said...

                          @helena's

                          aku comel cam kau . hahahak .

                          Aus MeLankoLik said...

                          @huda rahman

                          alalala , pawaka maen2 jela..hahahak..

                          Aus MeLankoLik said...

                          @maisyara Pot! Pot!

                          ye mai , aku taw. hahahak .

                          Aus MeLankoLik said...

                          @ARC™

                          ape yg pelik .??

                          enyheartsdiamond said...

                          tapi aus comel :)

                          Anda Mungkin Meminati Juga